djura 28 Napisano April 12, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Navodno 1050ccm, 130ks...malo mi je izgubio na 'multifunkcionalnosti'. Mozda bi mogli Cale i Caca da nam kaza nesto ako imaju neki inside info Evo malo spyshots: Da podsetim kako izgleda jos uvek aktuelni model: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano April 12, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan alal vera drug Markes na "obradi", bass sam uzivao u fotkama. Sad kako informacije stizu, "past"ujte ih ovdi.... Meni se licno najvise svidja polozaj vozaca , doduse koliko moze da se vidi i oseti sa fotki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 12, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Uh. meni se i stari svidjao, ali ovaj novi izgleda jos bolje. No jedino sto sam nesto skeptican ka ta tri cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano April 12, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Extra makina!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 12, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi deluje poznato , ali bas mi se svidja.Posle speeda ovo mi je najlepsi Triumph Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano April 12, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja izgled, a sto kaze Kvarisa i prethodni model sjajno izgleda Nego, jel ono Dexterr na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 12, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja izgled' date=' a sto kaze Kvarisa i prethodni model sjajno izgleda Nego, jel ono Dexterr na motoru?[/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 12, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nego' date=' jel ono Dexterr na motoru?[/quote'] Pa neæemo se vredjat', èo'ek ima tanje ruke i noge al' je zato napredovao u predelu baève (u odnosu na mene) A Tiger je prava bonbonica, mada je i stari uh-extra-uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 12, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Xe,xe,xe... èunak mu je ko sa naftarice :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano April 12, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan UFFFF ovo sam vec rekao Caletu...ima preko puta "Londona" u BG, u jednom butiku triumph TT, tirkizno plav, lep ko lutka, svako jutro kad idem pessaka na sljaku malo zastanem da mu se divim..... mozda sledece god kad skupim $ E i sl udjem i pitam gazdu POSTO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9683 Napisano April 12, 2006 Drug član, 4416 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan ja znan da Triumph od prosle godine je obeca da ce do 2010 izbacivati po dva nova modela svake godine i mozda jedan ili dva modela sa malin obradama u odnosu na proslu godinu.Ali izvuci nesto iz njih je koda in cupas zivi zub.Za sada znan da imaju proto tip Daytone 675 u fazonu Speed 3.Za Tigera sam cuja ce ce biti nesto kao supermotard(ritard).Ali opet niko od nadleznih nece nista da kaze o tome.Samo se smiju ki picke,sta znaci da ima nesto .Ali mozda ce izbaciti nekog kruzera 1500ccm ili 1800ccm.Eto tako ti stvari stoju za sada.Ostalo je da cekamo Oktobar pa da vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 12, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam pazljivije pogledao slike i procitao ono sto sto se za sada moze procitati o Tigeru za 2007. i malo sam se razocarao. To vise nije motor iz ekipe putnih all-roundera (V-strom/KLV, Varadero, GS, Caponord, KTM Adventure...) Ne mogu ni da zamislim kako bi na ovako jedan Tiger nabudzio kofere, saputnika.... Sada mi je blizi Fazeru. Mogli su glat i ime da mu promene. Ne sumnjam da ce to biti dobar motocikl ali vise to nije to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9683 Napisano April 12, 2006 Drug član, 4416 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan djuro ako malo bolje pogledas slike to je nekid 675 i ima prednji i zadnji trap 100% isti.Deklo od altenatora je isto kao 675(mozda gresim).Ali sve je isto kao kod Daytone 675.Isto tako motor izgleda veoma mali u odnosu na vozca sta nije slucaj sa tigerom.Obrati paznju na detanje i zaboravi na oklop koji opet ima farove od 675 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 12, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sada mi je blizi Fazeru.( I meni lici na Fazera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 12, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan djuro ako malo bolje pogledas slike to je nekid 675 i ima prednji i zadnji trap 100% isti.Deklo od altenatora je isto kao 675(mozda gresim).Ali sve je isto kao kod Daytone 675.Isto tako motor izgleda veoma mali u odnosu na vozca sta nije slucaj sa tigerom.Obrati paznju na detanje i zaboravi na oklop koji opet ima farove od 675 Nadam se da si u pravu. Nije da sam nameravao da ga kupim ali mi je trenutni Tiger pravi motor po mom ukusu (jos da je V2 i to je to ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 12, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Motor je jako kratak u donosu na Tiger, narocito sediste. Ne znam nista o tome. Ne vidim zasto biti skeptican na 3 cilindra. Ima ih i VW, pa sta mu fali? Pruza idealnu sintezu obrtnog momenta dvocilindrasa i snage cetvorocilindricnih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 13, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan jednostavno nisam probao. i nekako mi nit smrdi nit mirise. Izgubis i cari cetiri a i dva cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 13, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan jednostavno nisam probao. i nekako mi nit smrdi nit mirise. Izgubis i cari cetiri a i dva cilindra. Stvar je u tome sto ne izgubis ni jedno ni drugo. Ako si cuo zvuk Daytone 675-tri cilindra, tesko ces reci da nije cetvorocilindras. Caca mi je vec pricao, ali sam razgovarao i sa lokalnim dilerom, koji je odusevljen motorom. Svakako treba da probas, a 3 cilindra nisu nista novo. Imao i je i Kawa i Suzuki i Yamaha. Za Hondu se nesto ne secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano April 13, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Izgubis i cari cetiri a i dva cilindra. Mislim da je najbolje da mi sto vozimo cetvorocilindrase skinemo kabl sa jedne svecice i vidimo kakav je osecaj voznje trocilindrasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9683 Napisano April 13, 2006 Drug član, 4416 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Izgubis i cari cetiri a i dva cilindra. Mislim da je najbolje da mi sto vozimo cetvorocilindrase skinemo kabl sa jedne svecice i vidimo kakav je osecaj voznje trocilindrasa... hehehe koda jases slogiranog konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 14, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Izgubis i cari cetiri a i dva cilindra. Mislim da je najbolje da mi sto vozimo cetvorocilindrase skinemo kabl sa jedne svecice i vidimo kakav je osecaj voznje trocilindrasa... Probaj da skines 3 kabla, da vidis kako ide jednocilindras :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9683 Napisano Avgust 5, 2006 Drug član, 4416 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan jednostavno nisam probao. i nekako mi nit smrdi nit mirise. Izgubis i cari cetiri a i dva cilindra. Stvar je u tome sto ne izgubis ni jedno ni drugo. Ako si cuo zvuk Daytone 675-tri cilindra' date=' tesko ces reci da nije cetvorocilindras. Caca mi je vec pricao, ali sam razgovarao i sa lokalnim dilerom, koji je odusevljen motorom. Svakako treba da probas, a 3 cilindra nisu nista novo. Imao i je i Kawa i Suzuki i Yamaha. Za Hondu se nesto ne secam.[/quote'] Cale zaboravija si Laverdu nemo tako....evo jedna slika novog Tigera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Avgust 5, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo izjave Edwarda Turnera, gazde Triumpha povodom izlaska Tigera... Možda nije najnovija, ali je vredi proèitati... http://home.ama-cycle.org/membersonly/museum/images/b95/TriumphClassicAccent_600.jpg najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9683 Napisano Avgust 23, 2006 Drug član, 4416 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Duro za nije ovo lip motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Duro za nije ovo lip motor lip jeste' date=' ali to vise nje Tiger. Ovo je neka konkurencija FZ1 na primer. Ako ga ostave ovakvog, a izgleda da hoce, ostajem ja kod Stroma, a Triumph po mom ukusu je ovaj (slikala ga moja zena u Italiji iz kola, pa su malo mutne slike): [img']http://cdn.bjbikers.com/images/imported/aX/I4bsI_dsc02497dt7.jpg[/img] A onda naletim na njega u Veroni i eto ljubavi na prvi pogled: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...