Pandur 2 Napisano Januar 15, 2015 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je ovaj motor full cros ili hard enduro? Sve prednosti i mane, potrošnja, sve što znate o njemu pišite, sve ce biti od pomoći. Najviše me zanimaju mišljenja iz prve ruke... Konkretno me zanima za godiste 1998... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 15, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedno ni drugo. Pretezak je za obe klase, ako se ne varam suv ima oko 130 kg i prilicno je slabasan. Kod ktm je exc oznaka za hard enduro motore a sx za full cross. Recimo da je lc2 kod dvotaktnih ono sto je lc4 kod 4t. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Januar 15, 2015 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači to je u rangu sa Yamahom DT, Suzukijem TS? A koliko konja ima LC2, nalazim mnogo različitih podataka u vezi njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 15, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko za bilo koji ktm da ces naci tacan podatak o snazi. Ali kontam da je slicno kao kmx,ts,dt,crm itd. Internet kaze 13,5ks ali ja verujem da ima koju konjsku vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Januar 16, 2015 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam nalazio taj podatak od 13 ks, ali mi se to cinilo kao premalo, pa sam poceo da gledam Suzuki TS, koji je najjaci u toj klasi, a i potrosnja mu je najmanja, ali mi se ipak svidja i LC2, samo mi je ovih 13 ks nekako cudno, gledam klipove, motor ide dobro, a i potrosnja mu nije manja nego TS-u, a razlika u ks je drasticna... Kada bih saznao da i KTM ima snage kao Suzuki, a da mu nije velika potrosnja, poceo bih da razmatram kupovinu nekog LC-a u buducnosti... A za sada u planu mi je TS 125... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 16, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bio neki na oglasima lc2. Odes pa probas koliko je jak. Ako vec juris snagu onda trazi exc. Ne gledaj mnogo papir, ti podaci o snazi nisu bas najtacniji a i taj ts je za 20godina izgubio 30% ks sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Januar 16, 2015 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne jurim ja neku preveliku snagu, od skoro 40 ks, ali mi se 13 ks cini kao premalo za tu vrstu motora. Smatram da bi mi najvise odgovarao neki enduro tipa TS, po snazi, a i po potrosnji koja mi je jako bitna, a cuo sam da je kod TS-a mala i da ne prelazi 4-4.5 L... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Januar 16, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Spave je pre par godina prodavao jednog, evo oglasa . Možda on može da kaže koju više o motorčetu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na LC2 je minarelijev agregat, isti kao na DTu,TDRu i jos nekim drugim modelima.Mislim da je LC2. bolji od Dta i slicnih prvensveno zbog rama i ogibljenja.Kad je otvoren i sa dobrim karburatorom ide pristojno.IMao ga je moj drugar pa je posle prodao Spavetu.Dobar je i sto se tice delova.Za pocetak sasvim dovoljan, a ako se navuces zna se EXC, CR,KX, RM,YZ.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pandur 2 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ra S-poslao sam poruku Spavetu, nadam se da ce ubrzo odgovoriti... Fruskogor@c-To sam trazio, neki odgovor iz iskustva, sudeci po tvom odgovoru, motor je i pristojan i nije los, samo da ne znas kolika li mu je potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KALDžo 4 Napisano Januar 29, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: kosjerić Motocikl: Yamaha tenere 660 xtz Prijavi odgovor kao problematičan Ktm 125 lc2 nosi masinu od yamahe dt 125 ,ide bolje od dt-a ima blizu 30 konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KALDžo 4 Napisano Januar 29, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: kosjerić Motocikl: Yamaha tenere 660 xtz Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja mu je 3litra na sat off-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...