*zeka* 1189 Napisano Januar 14, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem neki od navedenih motora od 2000 god i mladji. TDM 4tx,bandita S,fzs 1000,transalpa 650 ,gsx750f,cbf600S . . . Samo realne ponude na PP . Oglase tipa TDM 4tx ili bandit s za 2500 i vise eura nemojte da nudite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Januar 14, 2015 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi gledao onog suzukija u nisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imas li xt-a jos uvek, ako imas interesuje li te zamena za super teneru 95god u odlicnom stanju u fabrickim bordo bojama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan imaš pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Januar 15, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jesi gledao onog suzukija u nisu Nisam , nekako mi je suza krajnji izbor.Znam da je to pametna kupovina ali jbg nesto me ne greje, mozda se i promeni pa pamet prevlada, videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Januar 15, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Imas li xt-a jos uvek, ako imas interesuje li te zamena za super teneru 95god u odlicnom stanju u fabrickim bordo bojama \Prodato odavo, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Januar 21, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Trebao sam pre par dana otici da pogledam(pazarim) par motora ali se nisam iskombinovao zbog posla tako da potraga traje jos par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Januar 27, 2015 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li novosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Januar 27, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo Jevto sada upravo uterah Gsx750f u garazu. Nije onaj o kom smo pricali vec drugi. Posalcu ti na PP detalje,a sad odoh da spavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Januar 28, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, onaj. Ali Bojan mi rece da nije menjao gumu i ulje kod tebe,mada mozda se ja i on nismo razumeli.. U sustini motor rad ko sat. Zelim da se zahvalim JevtiNs i Havariji na pomoci oko odabira masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Goran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Januar 28, 2015 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike da ga vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...