bajker97 9 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege . Danas sam kupio kawasaki zx4r. Interesuje me koliko kosta stelovanje karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 14, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi sa Bokilicem, on ti je u N.Pazovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci neku sliku ZX4Ra ako ti nije tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 15, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci neku sliku ZX4Ra ako ti nije tesko neverujemo nista bez slika (dokaza) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 15, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima posto je to bio moj pik 2007. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Samo da provalim kako se slika ubacuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Eto dokaza . Kako Vam izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 15, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je zelembac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 16, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda motorche oduvek sam se lozio na ZXR-ove Nego, kako ti to mislis da vozis sa 18 godina? Ovaj motor ima preko 60KS (45KW), trazi punu A kategoriju i 24 godine starosti. Ima li blokadu, na koliko KW je registrovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Januar 16, 2015 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan mene zanima koja je bila cifra,ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vodi se na 25kw, tako da moze sa 18 god da se vozi (A2 kategorija). Platio sam ga 1300e, ali ce me izaci vise zbog prenosa, registracije i treba da mu sredim neke stvari (hocu da mu nastelujem karburator, da ga vakumiram i ventile da nastelujem), posle sam miran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 18, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljan sa motorom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Super je,ovo izgleda L model ,ja sam imao stariji H2 model mada svima su masine iste,idu kao blesave odlican je motor za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci neku sliku ZX4Ra ako ti nije tesko neverujemo nista bez slika (dokaza) Ma verujemo nego su ovi motori malo redji pa me zanima u kakvom je stanju ovako na izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 19, 2015 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa nisu bas toliko retki, u Srbiji ih ima bar 10-15 komada, samo u Subotici je jedno vreme bilo 3 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jeste L model, 2000god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Februar 5, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slicica moje masine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Februar 5, 2015 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano Februar 11, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan E davne 2003 sam i ja vozio ZXR 400,lepo motorče evo jedna slika: Sory što ti upadam u post,ali si me podsetio na te dane. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...