Jump to content

Moto Zajednica

TDM 900

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 346 postova
  • Motocikl: Kymco + Bandit

Prodajem Yamahu iz naslova, 2002. god, 27500km, uvezen iz CH, 2 ključa. Povišen Yamaha vizir, Yamaha, roll-bar, nosač Kappa/Givi kofera, grejači ručica.

Motor je servisiran jula 2014.god. u CH, gde je kupljen od prvog vlasnika, nema nikakvih ulaganja, odlične Michelin gume.

Nije bio nikad kod nas registrovan, uvežen je oktobra 2014.g. Obavezan je prenos (oko 40€), obzirom da se vodi na mene.

Cena 3490 €. Za ostale info stojim na raspolaganju.

post-5454-0-27575400-1421260118_thumb.jpg

post-5454-0-86163900-1421260128_thumb.jpg

post-5454-0-98595200-1421260141_thumb.jpg

post-5454-0-63068800-1421260170_thumb.jpg

post-5454-0-77969500-1421260179_thumb.jpg

• Podržavam 7

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 230 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm

Znajući čoveka i kako se brine o svojim motorima ko kupi motor od njega sigurno neće pogrešiti. 0takoje.gif

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Znajući čoveka i kako se brine o svojim motorima ko kupi motor od njega sigurno neće pogrešiti. 0takoje.gif

Razumem da ste zemljaci i da hoćeš da pomogneš drugu u prodaji, al aj mi malo objasni ovo što si napisao ( kako se brine o svojim motorima ) - motor je uvezao u oktobru, nije ga ni registrovao kod nas ( znači nije se ni vozio sa njim - možda ga je probao po ulici ), sad je polovina januara - šta je tu imao da se brine o njemu kad je motor servisiran u CH ?

Mene zanima koliko motor ima konjskih snaga jer su motori za CH obično " malo uštrojeni " zbog njihovih zakona ?

• Podržavam 12

• BJB Maxi Scooter Club, 346 postova
  • Motocikl: Kymco + Bandit

Da malo pojasnim, da ne bude nejasnoća i nepotrebnih polemika od strane forumaša.

Ako je kolega iz prethodnog posta dobro pročitao, a očito da nije, Dejan je rekao uopšteno da zna kako ja održavam motore. Poznajemo se godinama i komentar je bio vezan za dosadašnje ljubimce. Samim tim i ne kupujem iste u slabijem stanju, pa su nakon više godina takođe u dobrom stanju. Razlog prodaje je lična stvar i nije predmet polemike.

Nepotreban i neuspešan off oglasa! :neznam: Sto ljudi, sto ćudi! :stabre:

Da je "zapušena" varijanta, kakvih naravno ima iz CH, ja bih to svakao naglasio. Nije mala stvar da se ne napomene u oglasu!

897 ccm i 63,4 kw.

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ma nije nikakav off, jednostavno mi očigledne činjenice zapele za oko. Video sam u nekim temama tvoje motore koje si vozio i prodavao i tu nemam nikakvu zamerku na tvoju brigu i održavanje. Al po tvom oglasu i onom što si napisao u njemu - kod ovog TDM - a , ovde nisi ni imao nekog održavanja, motor je tek uvezen a u dobrom je stanju i to je to . :takoje:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Razumem da ste zemljaci i da hoćeš da pomogneš drugu u prodaji, al aj mi malo objasni ovo što si napisao ( kako se brine o svojim motorima ) - motor je uvezao u oktobru, nije ga ni registrovao kod nas ( znači nije se ni vozio sa njim - možda ga je probao po ulici ), sad je polovina januara - šta je tu imao da se brine o njemu kad je motor servisiran u CH ?

Mene zanima koliko motor ima konjskih snaga jer su motori za CH obično " malo uštrojeni " zbog njihovih zakona ?

I cafe racer ne vozi motore koje uvozi pa skoro svi znaju da su mu motoru u ekstra stanju, da "brine" o motorima i pre nego ih kupi.

Ne poznajem licno ni cafe racera ni postavljaca ovog oglasa ali im obojici zelim puno uspeha1zdravo.gif

• Podržavam 3

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja