mrdjan1 49 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ako jos nekog svrbe gume neka dodje u nedelju, staza je slobodna. Ja sam dole od 14h. Najavljuju 25 stepeni pa nece biti prevruce, ustvari zavisi od toga ko ce doci. BT-003rs duvam i prednju i zadnju na 2.0 za stazu. Bridgeston pise da se prilikom zagrevanja pritisak u prednjoj poveca za 0.2 a u zadnjoj za 0.5, dok za ulicu savetuju p. 2.5 i z. 2.9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 6, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma neke celosonke...mislim da su continental. Kupio za 20e polovne. Salim se... Napred sam kupio novi SportAtack, jer je to jedina dobra guma koja se pravi u dimenziji od 16' (za hondu). Nazad sam stavio polovnu RaceAtack i odusevljen sam. Guma tako drzi da je mozes izbaciti iz pitanje samo odvrtanjem zestokog gasa. Probacu sledeci put da ispistim pritisak na 1,9bar, kazu da se trkacke gume tako duvaju i da tad najbolje lepe (sada mi je pritisak 2,7bar). A i moram nabaviti neki kombinezon, da mogu malo da se opustim i pustim koleno. Ovako mi farmerke em klizaju kad hocu da se pustim sa motora, em nisu bezbedne.... evo da se ukljucim, nemam prevelikogiskustva na stazama ali sam na grobniku vozio nekoliko puta i po uputama takmicara sa iskutvom ispuštao sam tlak sa 2.9 na 1.8- 1.9 na zadnjoj i sa 2.5 na prednjoj na 1.7-1.8 bara. grobnik je specifican po pitanju asfalta. izrađen je od agregata vulkanskog eruptivca i to grublje granulacije, on doslovce jede gumu ali je zato grip vrhunski. nakon nekoliko krugova gume su dobile radnu temperaturu a time im je i tlak došao na propiso. e sada ovisno o gumi i tvrdoci to malo varira. ispuštanje tlaka u gumama na grobniku je prvo što se mora napraviti. užitak vožnje je neopisiv jer to jednostavno drži ali to na nervnoj bazi zajebe pocetnike jer idu preko svojih mogucnosti i mogucnosti guma i motora. trajanje guma na grobniku, po paru, je jedan trening i trka cirka 40.tak krugova + - . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 8, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ja bi dosao u nedelju tj. sutra tj. danas...ako ce biti jos nekog, poneo bih fotoaparat, ako je neko voljan ozbiljnije da krivinari da napravimo ozbiljnije fotke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Avgust 17, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Iš'o ja u nedelju, istero Bemwea, postavio rekord i otišao kući. Mislim rekord u sporosti. Nije to za mene. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 448 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko dolazi danas, dosao bih da se malo provozam a i neki saveti bi dobro dosli ipak nikad nisam na stazi bio a i ovaj moj konj je velik ).... I koja je cena staze 500 ili 1000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moram se i ja provozati stazom,planiram vec duze vreme ali nikako da skupim ekipu,samom mi se ne mili.Prvi put je uvek najtezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko dolazi danas, dosao bih da se malo provozam a i neki saveti bi dobro dosli ipak nikad nisam na stazi bio a i ovaj moj konj je velik ).... I koja je cena staze 500 ili 1000? 500 je dogoVorena cena, a savet je OPREMA, polako upoznaj stazu, zagrej gume i onda GASSS!! i obavezno DRUŠTVO, uživaj... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 448 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja danas resio da idem makar i sam:)))) E sada od opreme imam koznu jaknu, rukavice , kacigu, znam da bi trebao bar i pantalone medjutim trenutno ih nemam tako da cu obuci farmerke..... Bicu tamo oko 3 pa ako bude bilo nekog ekstra a i ako ne bude bice ok valjda.))) Pozdrav svima pa se vidimo na stazi ako ne danas onda neki drugi dan a ja idem da se upisem;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još par dana sam na odmoru, pa bih otišao do Huje, ako ima istomišljenika javite se, autistično je kad si sam na stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li u petak neko na stazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li u petak neko na stazu? Ja sam uvek za. Prosli put u nedelju nas je bilo trojica. :-\ Zanimljivije je kad ima vise ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Avgust 18, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo nedelja, ja sam do nedelje SKROZ zauzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 448 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih izasao na stazu sa vama ako me primate, danas sam bio doduse prvi put na stazi i nigde nikoga ali mi dobro doslo da vezbam krivinarenje, tako da se necu obrukati bas mnogo valjda sada sam vec iskusan:)))))..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moze u Petak samo u koliko sati posto radim do 14h. Evo moj broj tel. pa javite ako neko ide 062/263-298 leonta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Avgust 19, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Moze u Petak samo u koliko sati posto radim do 14h. Evo moj broj tel. pa javite ako neko ide 062/263-298 leonta Jel me primaš sa skuterom na obuku pošto znam da teras majstorski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moze u Petak samo u koliko sati posto radim do 14h. Evo moj broj tel. pa javite ako neko ide 062/263-298 leonta Jel me primaš sa skuterom na obuku pošto znam da teras majstorski? Za obuku moras kod maistora Rbobana posto je Dr. za te stvari. On je sad na moru vraca se sledece nedeje pa mozemo da organizujemo obuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4210 Napisano Avgust 19, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Moze u Petak samo u koliko sati posto radim do 14h. Evo moj broj tel. pa javite ako neko ide 062/263-298 leonta Jel me primaš sa skuterom na obuku pošto znam da teras majstorski? Za obuku moras kod maistora Rbobana posto je Dr. za te stvari. On je sad na moru vraca se sledece nedeje pa mozemo da organizujemo obuku Važi, mada mislim iz pouzdanih izvora,(Zogu) da si preskroman. Ja inače tražim nekog da mi prenese još znanje i nekako da doteram do limita za sad na skuteru a biće uskoro valjda neki velik motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 3 sam na stazi, ko je voljan neka dodje da mi pravi drustvo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 448 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Maki je malo zakasnio, pa ga nema na slikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno je bilo malo asfaltiranja na stazi pa nema vise neravnina i moze opusteno da se vozi!!!!!! Danas je bilo cetiri bajkera i lepo smo se navozali. Pozdrav kolegama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan jesi lud bre ti sa tim versysom ??!! :o :o :o :o :D 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Avgust 20, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan jesi lud bre ti sa tim versysom ??!! :o :o :o :o :D 8) Malkice ;D Nego dodji ti na stazu na voznju. Btw imas jaci motor za 8KS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nece biti dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...