Zemunac 3 Napisano Septembar 18, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam opravdano izostao...Slomio sam butnu kost i bicu van stroja duži period...jbg... Viša sila ili niži stepenik...svejedno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Septembar 19, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan AU bre pa kako :o :o :o... Zelim ti brz oporavak pa da se vidimo na stazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 19, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa čim za koji mesec naučim ponovo da hodam eto mene da pokupim koju fintu!! Izgleda da sam sigurniji na motoru nego na nogama!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Septembar 21, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Di si borac, i sigurno ce se brzo oporaviti. Zelim ti brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma jahaću sa vama sigurno jer Ada nam je potrebna. Em gledajući nešto naučiš, em brzom vožnjom izbaciš iz sebe višak adrenalina a da pri tome ne ugrožavaš nevine na ulici. Uostalom nismo kupili motore da bi išli samo u prodavnicu sa njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 23. 09. od 15h nadalje smo na stazi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5315 Napisano Septembar 22, 2009 Integrisan, 13010 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 23. 09. od 15h nadalje smo na stazi..... Bicemo u isto vreme na stazi, samo ne na istoj dolaze mi zajednicki nam prijatelji u goste pa idemo da se izjurcamo dok je jos lepo vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 23. 09. od 15h nadalje smo na stazi..... Bicemo u isto vreme na stazi, samo ne na istoj dolaze mi zajednicki nam projatelji u goste pa idemo da se izjurcamo dok je jos lepo vreme! Rado bih se menjao..... ;D ;D UZIVAJTE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Jos mi nisu stigli lanac i lancanici Gladacu da svratim bar da popijemo pice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti nekog za vikend na Adi Huji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme bude dozvolilo ici cemo Hoochieman sa svojim traktorcetom ;-) i ja. Doci cemo i sutra ali tek oko 18h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je krajnje vreme da pocnem da vozim desni umesto levi krug... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Septembar 25, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam opravdano izostao...Slomio sam butnu kost i bicu van stroja duži period...jbg... Viša sila ili niži stepenik...svejedno!! uh bre Zemunac, kako ? jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je krajnje vreme da pocnem da vozim desni umesto levi krug... ??? ??? ??? Svaka čast majstore, ovo je baš poderano ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je krajnje vreme da pocnem da vozim desni umesto levi krug... ??? ??? ??? Svaka čast majstore, ovo je baš poderano ! samo nas je dvojica bilo na stazi, a i bio je zakazan neki rental u 18h pa nismo odmarali.... Nije imala vremena da se ohladi, malcice se PREGREJALA i eto..... Stavljena druga i spreman sam za vOznijcu!!!!!. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Stavljena druga i spreman sam za vOznijcu!!!!!. Vicite me na PM ako bude jos koja voznjica, ja bih jos par krugova ove sezone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan za vikend ako bude bilo nekog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Septembar 28, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Sreda, 15h pa na dalje........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je što smo se upoznali, samo je šteta što smo Marko (mrxfon) i ja stigli malo kasno zbog posla... Ostali smo sa Stefanom, dao nam je korisnih saveta... Staza je potpuna zaraza, ostali smo u noć do fajronta ;D . Vidimo se i sledeći put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan I meni je drago da smo se upoznali...... ;D Zao mi sto se nismo vise ZajednO vozili... Aki ionako mi bas nije bio dobar dan, kao sto je iskusno Stefan primetio... Kad nisi opusten i rasterecen, bolje je i NE voziti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ostali smo dok smo mogli da potrefimo krivine napamet, jer se nista nije videlo :-) Videcemo se za koji dan, pa da i mi naucimo ponesto od profesionalaca :-) Hvala Stefanu za vise nego korisne savete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Septembar 30, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Konacno su stigli lanac i lancanici ;D Moramo sad intenzivirati voznjice,moram da nadonadim propusteno! Pohvale za Mrxfona i Hoochi-a,bili su odlicni! Vidim da vas je uhvatio virus tako da cemo se sigurno vidjati na Huji Utisak dana je definitivno Leonta!!!Nisam verovao da Pegazo moze da poludi onoliko Pozdrav za sve i vidimo se uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Marko LEONTA je isao i ide vec par zadnjih puta ODLICNO!!!!!!! Imao je je i par dobrih SLIDE ulazaka koje sam video dok sam vozio za njim..... TRENING! TRENING! TRENING! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja malo ukljucim ;D.. Hvala na pohvalama trudim se .. Ali ni vi niste losi cak naprotiv vi ste odlicni... Evo slika Autror ili Fotograf: Stefan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Octobar 1, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Makrezi!!! Tebe tako hvale a ti nama pricas da laganica vozis...kakve li su onda tvoje max mogucnosti !> Moram doci da vidim kako ste napredovali a i da ja ne izadjem iz kondicije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...