honda silver wing 148 Napisano Januar 13, 2015 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan PUT U RIM Necu pocinjati putopis kao većina „evo nakon dužeg vremena odlučio sam da napišem......“, nego poslije dužeg vremena uz pomoć moga sina Vuka i uputstava koje mi je dao Marokanac naučio sam kako da ubacujem slike u putopis J . Pa da počnem: Treba još napomenuti da je Marokanac kao uzor mnogima ovde kako se putuje i piše putopis postavio jako visoke standarde pa ću se truditi da bar približno napišem putopis kao on da bude kratak, jasan , sa dosta slika i naravno interesantan. U mom putopisu neću puno da pisem , nego ukratko objasniti o čemu se radi,a kroz slike ću da objašnjavam ineresantne događaje. O čemu se radi, moja malenkost Darko i drug ipobratim Pedja svake godine odvojimo par dana za naše druženje i vožnju motorom. U početku smo išli bez određenog cilja , do morai nazad, čisto da vozimo, bilo je odlično ali nesto je falilo. Čačkajući po netu našao sam forum BJBikersi na njemu sam pročitao dosta interesantnih putopisa i vidio kako se jedno putovanje može planski pretvoriti u dosta zanimljivo istraživanje nečega nepoznatog, obići dosta toga u malom vremenskom roku. Tako smo počeli svoja putovanja da unaprijed pripremamo i određuejmo gdje ćemo spavati, šta obići i sl.. Krenuli smo od Italije, tako jedne godine obišli sjever Italije (Trst,Venecija ,Verona..), druge godine Rim, a treće godine sami jug Italije (Bar,Crotone....) Nekim drugim putopisom ću opisati ostala dva, a sad PUT U RIM. Negdje u maju smo počeli planirate putovanje te odlučili da on dođe do mene u Prijedor iz Novog Sada pa da zajedno krenemo do Zadra gdje ćemo se ukrcati na trajekt za Ankonu, a onda dalje. Ove godine sam kupio Hondu Silver Wing 400ccm, a do sad sam stalno išao na putovanja sa skuterom Piaggio X8 200ccm. Svako putovanje je bilo u prosjeku od oko 2000km i nikad ni jednog kvara nisam imao, a čitavo vrijeme sam vozio uprosjeku 110km/h. To je da ohrabrim sve one koji se predomišljaju da idu sa sličnim mašinama jer sam i ja u početku čitao forume ipitao svakoga da li može ovo uopšte da izdrži ovakav put, može samo naprijed.(znao sam u danu da predjem po 500km.). Peđa na put ide sa svojom Yamahom TDM 900 koja ga odlično služi i ne planira da je mijenja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gnjavator 0 Napisano Januar 13, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: honda cr 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drug , sjedim , citam i cekam nastavak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Januar 13, 2015 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim, tjeraj dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gnjavator 0 Napisano Januar 13, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: honda cr 500 Prijavi odgovor kao problematičan Divno opisano , čekam tvoj sljedeći putopis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Januar 13, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan PUT U RIM .....“, nego poslije dužeg vremena uz pomoć moga sina Vuka i uputstava koje mi je dao Marokanac naučio sam kako da ubacujem slike u putopis Ja slike ne vidim, nesto ne shtima.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 13, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam radoznao da vidim svašta ali slika nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Januar 13, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni otvara nekih 70% slika ostalo ne. I čini mi se da su slike sabijene tj skupljene po visini. Da li je to tako u originalu ili je nešto drugo u pitanju. Hvala na trudu za putopis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda silver wing 148 Napisano Januar 13, 2015 MOTO ADVENTURE PRIJEDOR, 89 postova Lokacija: PRIJEDOR Motocikl: MOTO ADVENTURE PRIJEDOR Prijavi odgovor kao problematičan greskom smo izbrisali slike sa email-a pa su se automatski izbrisale i sa putopisa a brzo cemo ih vratiti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...