Kuzma97 1 Napisano Januar 11, 2015 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno je da kupim nove gume za moj motor. Tu se javlja problem. Prednja guma je 110/70 17" i ona se moze naci nova na nasem trzistu. Zadnju guma je 140/60 17" i ona se nazalost ne moze naci na nasem trzistu. Jedina alternativa je 140/70,140/75,140/80. Zanima je,da li neko ima na forumu da prodaje novu gumu gore navedene dimenzije? I da,zamolio bih da mi neko objasni sta se menja u voznji stavljanjem vislje gume. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 11, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije lose(ako vec nisi) da proveris da li su te postojece gume dobre po merama u odnosu na fabricke podatke. Menjanjem visine gume dobijes veci radius i samim tim veci obim, tj vecu predjenu putanju po jednom obrtaju osovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma97 1 Napisano Januar 13, 2015 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce se promeniti ponasanje motora u krivinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 13, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan To ti je razlika 1.4 cm (140/70) u visini profrila sto nece praviti nikakvih problema.Guma je vislja pa ce samim tim da apsorbuje bolje neravan put a ako je propisno napumpana u krivini nece biti nikakve razlike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Avgust 1, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako pricas o Frevindu 150 je dosta siroka za njega i videces koliko je povozniji sa 130 gumom i koliko lakse se obara u krivini. Imao i na Pegasu i na XT600 prvo 150 pa se vratio na fabricku dimenziju od 130. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 2, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno je da kupim nove gume za moj motor. Tu se javlja problem. Prednja guma je 110/70 17" i ona se moze naci nova na nasem trzistu. Zadnju guma je 140/60 17" i ona se nazalost ne moze naci na nasem trzistu. Jedina alternativa je 140/70,140/75,140/80. Zanima je,da li neko ima na forumu da prodaje novu gumu gore navedene dimenzije? I da,zamolio bih da mi neko objasni sta se menja u voznji stavljanjem vislje gume. Pozdrav A koji je motor u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...