Djeneral 1432 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prekopirano sa sajta Dnevnik-a POSLE SAOBRAĆAJKE U ČENTI Stankov preminuo u bolnici Branislav Stankov (31) iz Čente preminuo je od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći u Čenti, saopštio je juče dežurni istražni sudija Opštrinskog suda u Zrenjaninu Svetolik Vioglavin. Nesreća se dogodila u nedelju u Čarnovićevoj ulici kada je Stankov, vozeći motor sa suvozačem Nikolom Rotom (27), naleteo na “ladu” kojim je Milan Nećakov (65) presekao put, skrećući levo. Povređeni mladići su posle sudara prevezeni u beogradsku bolnicu, gde je Stankov preminuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 26, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nek mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8467 Napisano Februar 26, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan citam ovih nekoliko postova u crnoj hronici, nazalost bolna istina. Ljudi samo malo sporije i opreznije. Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Saucesce porodici i prijateljima. Zao mi je sto vozaci automobila ne citaju ove i ovakve postove, da shvate da se nesreca ne dogadja sama, u najvecem broju slucajeva u nezgodi ucestvuju motocikl i automobil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Poznavao sam i ovog momka, radio je kao distributer motora nase firme. Kad god je prosle godine dolazio uvek smo se zezali na racun njegovih patika. Neka pociva u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano April 27, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 28, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...