sci 27 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Zeza me lamela u petoj na 2500-3000 obrtaja pri naglom dodavanju gasa uzbrdo ode turaza na 5-6000, a motor kotrlja kao da nisam ni dao gas. To se desava samo u ekstremnim uslovima i mogao bih tako da vozim bar dve sezone, ali obzirom da idem na malo duzi put gde su opterecenja masine i kvacila neuporedivo veca, hocu da sve bude u tip-top stanju. Moje pitanje glasi:" gde mogu da kupim, ili narucim, lamele, a da mi rok isporuke bude sto brzi (da ne cekam 15-20 dana i budem bez motora, a vreme lepo) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Zeza me lamela u petoj na 2500-3000 obrtaja pri naglom dodavanju gasa uzbrdo ode turaza na 5-6000, a motor kotrlja kao da nisam ni dao gas. To se desava samo u ekstremnim uslovima i mogao bih tako da vozim bar dve sezone, ali obzirom da idem na malo duzi put gde su opterecenja masine i kvacila neuporedivo veca, hocu da sve bude u tip-top stanju. Moje pitanje glasi:" gde mogu da kupim, ili narucim, lamele, a da mi rok isporuke bude sto brzi (da ne cekam 15-20 dana i budem bez motora, a vreme lepo) ;D pa kod saleta u trsteniku,,037 715 130 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan A mozes da pogledas i ovde da li imaju. http://www.cmsnl.com/yamaha_model8287/ Slanje 1-5 radnih dana plus vreme da stigne od Holandije do Srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan imas i u Louis-u, uvek neko donosi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Februar 26, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nema u Louisu za moj model nazalos :-\t! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 26, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Druze, pozovi Nesu 064 406 8245, reci da te Vlada iz Batocine uputio i kazi mu sta ti treba. Delovi stizu obicno za 7 dana ali on ce ti reci vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan KDM motors. Prodaju original Vesrah lamele (made im Japan). Trazish relefon radnje u Bul. Zorana Djindjica pa tamo priupitaj imaju li lamele za tvoj motor. Neki dan sam uzeo lanac kod njih, pa sam video da drze i lamele. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan KDM 3113891 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...