nemo 3165 Napisano Januar 8, 2015 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moja koleginica živi u Kanadi (Vancouver). Poslala mi je info u vezi zapošljavanja stranih radnika u Kanadi, Australiji, Novom Zealandu... Ako je neko zaintersovan, neka ukuca u Google key words: Express entry skilled workers stream program 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1802 Napisano Januar 9, 2015 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan No country for old men 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Januar 10, 2015 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan there is. florida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Januar 10, 2015 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..gde su bili pre dvajes godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Januar 11, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pa isto gde i sad, malo iznad Amerike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Januar 20, 2015 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Zvaka ko i sve ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ovi programi su dobra stvar, ali samo ako se isprate do kraja. Relativno skoro je bilo slicnih programa (mozda su i dalje aktuelni) za Nemacku, Norvesku, Svedsku, Australiju... Ljudi ocekuju da dobiju posao samo preko jednog klika misem, ali nije bas tako. Cinjenica je da postoji ogromna berza poslova u tim zemljama, ali logicno je da je potrebno znanje jezika i diploma iz oblasti za koju se konkurise. Licno znam za neke koji su iskoristili te programe, konkretno za Nemacku i otisli. Dakle, nije bas zvaka. Zvaka jeste u smislu price koja se ponavlja, ali svakako nije prazna prica. Ipak covek mora malo da se izcima da bi dobio posao gde god to bilo. Ne moze sve iz fotelje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Januar 20, 2015 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Zvaka jeste sto se tice Kanade uostalom imate sajt pa istrazite dublje. A poslova ima koliko hoces samo je tesko doci do istih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Januar 20, 2015 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moj kum je sa porodicom dobio iseljenicku vizu za Kanadu i tamo je vec 3 godine. Ali se iscimao oko toga bas dosta, 3 godine je ovde trajala procedura i nekoliko hiljada evra troska pre nego sto je otisao. Ovde je rasprodao sve sto ima i nema nameru da se vraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali3maj 76 Napisano Januar 20, 2015 zaludan, 383 postova Lokacija: Tamo Negde Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko god je otisao nema nameru da se vraca da se razumemo,i ako ima malo mozga uspece pogotovo u Kanadi i SAD, samo pogotovo sto se tice Kanade poostrili su imigracione zakone u Junu prosle godine. A komentari kad vi dodjete ja pakujem kofere i idem za Srbiju su ciste nebuloze, ali svuda je trnovit put nekom manje nekom vise...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3604 Napisano Januar 21, 2015 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Moj kum je sa porodicom dobio iseljenicku vizu za Kanadu i tamo je vec 3 godine. Ali se iscimao oko toga bas dosta, 3 godine je ovde trajala procedura i nekoliko hiljada evra troska pre nego sto je otisao. Ovde je rasprodao sve sto ima i nema nameru da se vraca. Da imam nekoliko hiljada evra, ne bih ni razmisljao o odlasku u inostranstvo. Treba razmisljati i o kvalitetu zivota, a ne samo o $. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Januar 21, 2015 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta znam, kaze da je jako zadovoljan i da neuporedivo opustenije i lagodnije zivi tamo nego ovde. A ovde nije bio slepac, imao je firmu, radnike, pa je jedva izlazio na kraj. Tamo radi kao radnik (varioc) i kvalitetnije zivi nego ovde kao vlasnik firme. Radno vreme 8 sati, vikend slobodan, vremena za porodicu mnogo vise. Ko je privatnik zna koliko radi ovde da bi mu firma opstala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...