Jeffrey 2 Napisano Januar 8, 2015 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da se resim plasticnog nosaca tablice i stop svetla. Pa sam nasao manje LED stop svetlo a nosac cu napraviti sam. Samo me zanima da li ce biti nekih problema posto je ovo sa sijalicom a ovo LED? motor yamaha dt 125... https://www.louis.de/en/artikel/koso-mini-led-tail-light-lic-plate-illumination/10034025?list=37856440 U pitanju je kombinacija pozicije i stop svetla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Januar 8, 2015 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Radice kao stop svetlo i to jako dobro ali dali ima i opciju pozicionog svetla, to je pitanje. Ispravka. Sad vidim da ima i poziciju. Meci i nebrigaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 8, 2015 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda ćeš morati da spojiš na red sa žicama od kočonog svetla i pozicije diodu 1N5403...a možda i ne, videćeš i sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Januar 8, 2015 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne moram da brinem sto je LED nece pregoreti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 8, 2015 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neće pregoreti, sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Januar 8, 2015 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Neće pregoreti, sigurno Ok, hvala kacim slike (pre, posle) kad zavrsim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8207 Napisano Januar 8, 2015 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo sa led sijalicama je kad neka od dioda pregori ili prestane iz nekog razloga da ne radi izgleda kao da je krezavo. Imao i posle skinuo :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...