Darijus 0 Napisano Januar 8, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Vulcan 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, treba mi frajlauf za KLE 500 2004. Tacnije veliki zupcanik, sve rolnice i oprugice, mada ako bude fer ponuda, moze i komplet (bez magneta). I novo i polovno Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 10, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Polovan ispravan bez magneta 50 e. 065/6127000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darijus 0 Napisano Januar 11, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Vulcan 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnim samo da sam tačno razumeo sta dobijam sa priključene slike: Znači, dobijam 2 i 3 a ne dobijam 1? Ako je tako i ako su naznačeni delovi u dobrom stanju, smatrajte da smo savršili posao i da se možemo dogovoriti oko detalja preuzimanja i plaćanja. Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnim samo da sam tačno razumeo sta dobijam sa priključene slike: Znači, dobijam 2 i 3 a ne dobijam 1? Ako je tako i ako su naznačeni delovi u dobrom stanju, smatrajte da smo savršili posao i da se možemo dogovoriti oko detalja preuzimanja i plaćanja. Hvala!!! Dobijas i stavku 1,znaci sve osim magneta i lanca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darijus 0 Napisano Januar 12, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Vulcan 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Ok, to je super. Vracam se u SRB u nedelju, zovem vas u ponedeljak i dogovaramo se oko detalja. Hvala jos jednom i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darijus 0 Napisano Januar 26, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Vulcan 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Dragi svi, komercijalna razmena dobara izmedju dosn Pere i mene nije uspela. Ponude primam i dalje, tako da pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano April 24, 2015 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan I meni je potreban isti deo, pa ukoliko ima neko pozeljno bi bilo kada bi se prodavao samo deo 2. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...