demro.st 435 Napisano Januar 7, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav zamolio bi kolege koje znaju gde da se spoje zice i kako da bi dobio kontakt akumlatora kad okrenem kljuc i da se svetlo ugasi kad motor upali to bi bio i signal dal puni regler posto moja tdm to nema a bilo bi potrebno hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 8, 2015 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam izlazna zica sa reglera koja daje + kada je motor upaljen ide na lampicu koja takodje dobija plus. Dok je motor ugasen ova sa reglera predstavlja - i lampica sija, kada se motor ulapi i pocne na puni na lampici se javi + i + i ona se gasi. ja bar mislim da to tako funkcionise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Januar 8, 2015 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Na netu sam kupio digitalni voltmetar,, povezao da se pali kada dam kontakt. Merio sam punjenje direktno na akumulatoru, razlika je 0.2V zbog pada napona, ali kad se naviknes na razliku skroz super radi poso. https://encrypted-tb...AG15tcgDt0KQOOs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...