ckemi 0 Napisano Januar 6, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda nsr 75 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisam naisao na temu nsr-a pa da pocnemo.interesuje me gde mogu naci gumicu za karburator mtx 80? drugo kako da napravim dublji zvuk na auspuhu.gledao sam na youtubu snimak za ns1 2t masina kao i nsr i moze samo zelim da znam ko bi mogao to da odradi? a trece interesuje me rc ventil,kako se steluje je kod mene tek pali na 9000 obrtaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10946 Napisano Januar 6, 2015 Hronični Motociklopata, 7511 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Druze, vidim da si se bas nameracio da imas onakav zvuk kao na onom snimku ali jbg nazalost moram da te razocaram, na tom japanskom snimku, na toj NS je ugradjena masina od drugog modela, kapiras? i zato ima skroz drugaciji zvuk, jer taj model je cetvorotaktni, a to je model "APE 50". Ako mi neverujes, opis videa prevedi u google translate. Ali nije mi jasno kako ne vidis OCIGLEDNE razlike izmedju masine na tvojem motoru i one masine na onom japanskom snimku sto si postavio na prethodnoj temi, tvoj NS ima VODENO hladjenje, hladnjak, itd... a onaj ima vazdusno hladjenje, rebrasti cilindar i glavu.. totalno drugacije izgleda, i dekle i sve ostalo.. evo slike pa uporedi NS 50 APE 50 i evo slika sa onog videa sto si postavio Nadam se da sam pomogao, ili ako nista drugo bar ti skratio muku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Januar 7, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, nećeš se voziti na zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ckemi 0 Napisano Januar 8, 2015 U prolazu, 16 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda nsr 75 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug na pomoci,sad vidim da je 4 taktni.i nije mi bilo bas jasno da 125 nsr prdi a ovaj ns da prede haha:).a jel mozes oko ovoga da mi malo pomognes.kako da nastelujem rc ventil i dal bi mogao sam to ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...