Lukabx 46 Napisano Januar 6, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih sirenu za alarm na motoru, imam sve sem sirene i sve je ugradjeno ali samo mi ona fali. Da l neko ima da proda ili pokloni, ili pak zna gde ima da se nabavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Januar 6, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan mozhda pomogne http://kelco.rs/katalog/komponente.php?q=sirena&search= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6856 Napisano Januar 6, 2015 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan I ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 598 Napisano Januar 6, 2015 Stara Garda, 278 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Posle cu da sidjem do radnje da pogledam...Imao sam toga samo da ih nisam pobacao.Ako je nadjem imas je na poklon..Javljam.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8753 Napisano Januar 6, 2015 Solo Rider, 3280 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan http://s5.postimg.cc/xkslc619z/images5_VJRPCGXa.jpg Imaš na Bubanj potoku odlične su male i jeftine sve ostalo nemaš baš gde ta nabujdiš na motor . mislim na one horne i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukabx 46 Napisano Januar 6, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima na pomoci, mislio sam na nesto bas kao sto Bane kaze Takva bi i trebala da ide na ovaj alarm. Imam neke vece ali ne moze da ih pogura alarm, neku jako cudnu struju daje, ne moze cak ni da upali relej pa preko sirena od motora da svira.. Orao ako nadjes neku primam rado na poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...