MADMAX 0 Napisano Februar 25, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan jedan moj prijatelj prodaje suzuki sv1000s 2007 godiste presao 3200 kupljen u salonu za ostale informacije kontaktirajte njega 069-69 81 63 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne napises cenu tesko da ce neko pozvati, a i slika bi bila pozeljna jer taj model nije popularan pa dosta ljudi nezna kako izgleda a jako je dobar i lep motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan lako im je pogledati na internet koji je motor i kako izgleda a cijenu ne znam tacno koju mi je rekao ptacu ga pa cu izbaciti mada ako nekog interesuje nazvace covjeka da pita za cijenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Februar 29, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan cijena je 6300 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...