Pedriic 1 Napisano Avgust 13, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napisem da po gradu trosi koliko sipam. Ne merim zato sto nikad ne znam na koliko cu semafora da stanem odavde do tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Avgust 23, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moja gilera po gradu 5 - 5.5 zavisi koliko je forsiram - preko toga nema sanse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor 0 Napisano Avgust 24, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Schweiz Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha R1 model 2005-06 prosek normalna vozna 7-8 L pri vecim obrtajim prelazi 9L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano Avgust 24, 2006 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Moj Transalp u gradu 5.5 na putu 4.5. Ako ga vozim na putu konstantno preko 130 trosi preko 7 litara (provereno, jedva se dovukog do pumpe ). Inace nikad ne cimam motor tako da pretpostavljam da trosi vise ako ga vozis agresivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 24, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan kawa gpz 500 s - 4,1 L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 26, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Otvoreno, do 8000 obrtaja - 5-5.5l Otvoreno, preko 8000 obrtaja - 5.5-6l Grad, kidanje, blokada i slicno - 6-6.5l Rezime - 5-6.5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Avgust 28, 2006 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moj Pegaso trosi po gradu 8-9 :evil: Na otvorenom 120 - 140 km/h potrosnja je oko 7.5 Sve mi se nesto cini mnogo...... :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 1, 2006 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam presao 250 km i rezultati su izvanredni (po mene). Nisam ni sanjao da ce mi kawasaki en500 (sa saputnikom) trositi na otvorenom, brzina izmedju 80-100, SAMO 4,1 litar. Napominjem, probao sam da merim u realnim uslovima, mek rezim voznje. Radujem se ako ne bude vise od 5-5,5l kad ono.....OKRUGLO 4,1. Ako bi se sam vozio, bilo bi i manje. Radujem se kao malo dete! YUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Inace pri ostrijoj voznji (put za carsku baru) trosio mi je 6 litara 120-170kmh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 3, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Moj trosi punih 2,8 litara na predjenih 100 km u prosjeku. zadnji put je na predjenih 320 km potrosio 9,27 litara bezolovnog benzina. (sipanje do cepa i stavljanje dnevne kolometraze na nulu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 326 Napisano Octobar 4, 2006 jedan od DDMZ, 810 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam podaci posle kojih æe te biti još zadovoljniji vašim potrošnjama Honda XX (1100ccm) sa "promajom" na usisu i izduvu (K&N i Akrapoviè) troši pri normalnoj (za mene normalnoj) gradskoj vožnji oko 8 litara. Na otvorenom mnogo zavisi od brzine i obrtaja. Ide od 6lit (mislim da sam postigao minimum ) pa do 12lit na 100km. Ali, nije sve ni u potrošnji... tešim se ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Octobar 4, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon sredjivanja karburatora Malaguti Madison 125 je sa 4 presao na 3 litre (otprilike), na otvorenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 6, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan CBR 1000F Grad - 7l normalne woznje - nenormalne .. koliko god sipash swe potroshi - otworen put 6l . wozio ga 80 ili 280 .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 6, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan CBR 1000F Grad - 7l normalne woznje - nenormalne .. koliko god sipash swe potroshi - otworen put 6l . wozio ga 80 ili 280 .. Neshto je ovde meni sumnjivo ya 1000 ccm motor :shock: ... :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 7, 2006 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni je bilo sumnjiwo .. i onda sam stigao do mora sa 30 e. za benzin .. a weruj mi wozio sam mushki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 8, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju,pa svakati chast onda'.Sve preporuke za tvoju hondicu. :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Octobar 8, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan moja dvotaktna mashina ruska sa saputnikom na otvorenom bogami trosi oko 9 litara a sam ja kroz grad oko 7, sta cu, tako je fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 9, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Honda ~5 L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Octobar 9, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu neznam jer se ne vozim po gradu zivim u selu Na putu solo voznja 120-140 trosi 5,6 do 5,8 Kada ga zgazim 180-200 onda je 11 do 12 litra BMW K1100 LT Ako neko ima ili imao ovakav motor neka mi kaze dali je ovo uredu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Octobar 10, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu neznam jer se ne vozim po gradu zivim u selu Na putu solo voznja 120-140 trosi 5' date='6 do 5,8 Kada ga zgazim 180-200 onda je 11 do 12 litra BMW K1100 LT Ako neko ima ili imao ovakav motor neka mi kaze dali je ovo uredu.[/quote'] ja imam k 100 rs za solo voznju kako si rekao tu je do 5-5,5l pri vecim brzinama nisam vrsio test al mislim da bi trebao nesto manje da je potrosnja 7-9l mada veliku ulogu igra kvalitet benzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Octobar 15, 2006 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan cvaja pa troci 4.7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 15, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu neznam jer se ne vozim po gradu zivim u selu Na putu solo voznja 120-140 trosi 5' date='6 do 5,8 Kada ga zgazim 180-200 onda je 11 do 12 litra BMW K1100 LT Ako neko ima ili imao ovakav motor neka mi kaze dali je ovo uredu.[/quote'] ja imam k 100 rs za solo voznju kako si rekao tu je do 5-5,5l pri vecim brzinama nisam vrsio test al mislim da bi trebao nesto manje da je potrosnja 7-9l mada veliku ulogu igra kvalitet benzina. Pa dobro LT je mnogo tezi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Mart 29, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Moja Virago 125 3 litre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1588 Napisano Mart 29, 2007 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha fzs 600 fazer 00g trosi od 4,3-7l solidne voznje 5,3 do 135kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Mart 29, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati monster 5,5-7,5 zavisi od voznje!relativno je stedljiv,i uvek ide do poslednje kapi goriva! koliko mu sipam toliko i ptrosi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Mart 30, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan cvaja pa troci 4.7 Molim?!? Joj,pa ti druze treba da skachesh do plafona zbog toga. . . Wozio sam kawu kod majstora da ga "ushtroji",pa sad u gradskoj woznji shiba na 6- 6,5 l,a i na otworenom nije nishta bolji, a to je josh i malo koliko je troshio pre "shtrojenja"! FZR u gradu oko6,5 do 7 l, kad se wozi onako prosechno (120- 130 km/h) oko 6, a kad se wrti u crweno. . . E,to josh nisam uspeo da izrachunam (nikad ga nisam zawrtao u crweno :oops: ),ali moj dragan kaze da zna da ode i na celih 10l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...