Peki 1214 Napisano April 11, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Scena na pumpi, dvoja kola su ispred mene. Èièa u škodi 130 L je završio tankovanje pre lika ispred sebe, ubacuje ladno u rikverc i kreæe da se isparkirava... Svirao sam i svirao, urlao i urlao. Ladno me je pomerio sa sve motorom 1.5m u nazad, isparkirao se i zalipao a da se nije ni okrenuo. Šta bi bilo da sam bio na æopavoj ne smem ni da pomislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano April 11, 2006 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... Tako nesto slicno se desilo meni i Neshi jednom pre godinu-dve... Lik platio gorivo na OMV-u, a mi se nabili iza njega da sto pre sipamo gorivo (cim kasa resetuje merac na pumpi). Tad je lik upalio auto, a mi odmah videli belo rikverc svetlo da se upalilo :shock: Ja i Nesha se pogledali onako bledo u fazonu 'Valjda nece!!'. Lik je ladno krenuo u rikvec, pravo na Neshinog TL-a... Sva sreca pa je odmah ukocio cim smo poceli da mu lupamo po kolima Fakin teribl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 11, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... Tako nesto slicno se desilo meni i Neshi jednom pre godinu-dve... Lik platio gorivo na OMV-u' date=' a mi se nabili iza njega da sto pre sipamo gorivo (cim kasa resetuje merac na pumpi). Tad je lik upalio auto, a mi odmah videli belo rikverc svetlo da se upalilo :shock: Ja i Nesha se pogledali onako bledo u fazonu 'Valjda nece!!'. Lik je ladno krenuo u rikvec, pravo na Neshinog TL-a... Sva sreca pa je odmah ukocio cim smo poceli da mu lupamo po kolima Fakin teribl...[/quote'] Zakljuèak sa motorom si siguran samo kada je u garaži. Mada opet... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano April 11, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Vama se to desilo dok ste bili na motorima, pa i da poverujes da te nije video... Ali ja sam bio u kolima (ako se yugo moze zvati auto...) u koloni iza tipa i cekamo da skrenemo levo na raskrsnici... I tipu dojadilo da ceka onoga ispred i ladno u rikverc... i bam, odvalio mi prednji branik..... :-D p.s. naravoucenije za ove sto ih voledu: vozi juga i bas te briga za branik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano April 11, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Vama se to desilo dok ste bili na motorima' date=' pa i da poverujes da te nije video... Ali ja sam bio u kolima (ako se yugo moze zvati auto...) u koloni iza tipa i cekamo da skrenemo levo na raskrsnici... I tipu dojadilo da ceka onoga ispred i ladno u rikverc... i bam, odvalio mi prednji branik..... :-Dp.s. naravoucenije za ove sto ih voledu: vozi juga i bas te briga za branik... [/quote'] Ja sam problem resio drugacije Vozim VOLVO 740(on ima opruge u branicima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano April 12, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desi -èekam da sipam gorivo na pumpi a iza mene dolazi fiæa, lik izlazi iz njega podiže haubu i vraæa se unutra. I otprilike je to tako bilo, nisam baš gledao šta se dešava iza mene. U jednom trenutku (u sred tankiranja) nešto udara u mene i pomera me za ceo metar napred. Okrenem se i vidim da je lik od maloèas, upalio fiæu i i pošao napred sa podignutom haubom. Onda mi se izvinjava i tako dalje.... Ja pogledam i vidim da ništa ne fali motoru jer je udario u izduvni lonac koji je zadnja taèka na motoru, i koji je prilièno dobro fiksiran. Pa mu rekoh "èièa imaš sreæe danas". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 12, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Nije cica u rikvercu ali nesto slicno. Na pumpi za gas u NS-u lik natocio, otisao da plati, u povratku do kola prekoracio crevo za tocenje (koje mu je i dalje ustekano u kola), seda, pali i krece... Okrenuo sam se na odvratan zvuk kidanja i video da vuce za sobom oko 1,5 m creva. Na svu srecu pumpa je vec bila iskljucena pa nije bilo curenja, inace odosmo svi,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 12, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan meni je cika gurao motor na copavoj 1.5 metara i nije mu skrenulo paznju ni sto sam mu ulubio gepek od udaranja. No nista ostetio nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano April 12, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zato meni jedan momak pre god dana (tadasnji potencijalni kupac za moj skuter) sa bmw endurom prodao foru..... kompresor na 12V, i 2 vazdussne sirene da ti se kosa najezzi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano April 20, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan Odavno maštam o tim vazdušnim sirenama. Ali na žalost moja instalacija je 6v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano April 21, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Strasne scene, sta drugo da kazem. Za ne poverovati. :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 21, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe prije par godina ja sa Hondom da tocim gorivom i neka zena se Unom ispred sipala gorivo i lagano ubaci u ler (ili stisne kvacilo) da upali a kocnica nista, s obzirom da je bila lagana nizbrdica bap mene po braniku ja sviraj a ona pun gas i ode Zene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Scena na pumpi' date=' dvoja kola su ispred mene. Èièa u škodi 130 L je završio tankovanje pre lika ispred sebe, ubacuje ladno u rikverc i kreæe da se isparkirava... Svirao sam i svirao, urlao i urlao. Ladno me je pomerio sa sve motorom 1.5m u nazad, isparkirao se i zalipao a da se nije ni okrenuo. Šta bi bilo da sam bio na æopavoj ne smem ni da pomislim[/quote'] Zato lepo sidjes sa motora, bijes ga kao konja i za to vreme mu objasnjavas sta je uradio. Vise nikada nece da mu se ponovi tako nesto. Jedini nacin za takvu stoku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 21, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan .... bijes ga kao konja i za to vreme mu objasnjavas sta je uradio Mozzesh da radish te dve stvari u isto vreme... :shock: Meni nikad nije uspelo!!!! Jedini nacin za takvu stoku Slazzem se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano April 21, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Scena na pumpi' date=' dvoja kola su ispred mene. Èièa u škodi 130 L je završio tankovanje pre lika ispred sebe, ubacuje ladno u rikverc i kreæe da se isparkirava... Svirao sam i svirao, urlao i urlao. Ladno me je pomerio sa sve motorom 1.5m u nazad, isparkirao se i zalipao a da se nije ni okrenuo. Šta bi bilo da sam bio na æopavoj ne smem ni da pomislim[/quote'] Zato lepo sidjes sa motora, bijes ga kao konja i za to vreme mu objasnjavas sta je uradio. Vise nikada nece da mu se ponovi tako nesto. Jedini nacin za takvu stoku. Pazi samo da ti ne dobijes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano April 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema sanse posto se druzim sa tobom. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...