Зорге 695 Napisano Februar 17, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да је тако како кажеш, не би се производило у Кини преко двадесет милиона мотоцикала и извезло преко осам милиона годишње. Значи, пре три године - двадесет милиона, претпрошле - двадесет милиона, прошле - двадесет милиона, ове... дај сам неку процену. Да је код кинеских мотоцикала све онако како кажеш, сигурно би дошло до пада производње и продаје, али ето, то се нешто и не догађа. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je imao kineza i jeste bas ovako kako je naveo kolega Stefans a to se desava zato sto motor i kad je nov realno ne vredi ni 500€ a od takvog vise i ne moze da se ocekuje . Vidjao sam iste takve "dobre" samo sto za tako nesto moras da si svaki dan "pod njim" i da zamenis pola original delova . Kad bi kod nas uvozili i kupovali kineze koji vrede 2000€+ onda se verovatno takve stvari nebi desavale . Isto je kao i sa robom po kineskim robnim kucama i radnjama , niko nece tamo da donese vredno i kvalitetno jer ljudi tamo i ne idu po takve stvari nego po jeftine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Februar 18, 2015 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle sezone sa mojim qingqi-jem 2D prešao oko 6000, i za to vreme promenuo jednu sijalicu, dihtung auspuha i naravno ulje i filtere 2 ili 3 puta. Za sve to vreme mi niji nigde ni štucnuo, a kamoli stao, i sve to uz potrošnju od 2,5l. Do doduše, motor je još uvek mlad i prešao svega 15k, videćemo kako će me vremenom služiti. U svakom slučaju, moja preporuka za nove i mlade vozače kojima pre svega budžet ne dozvoljava da kupe ne kineski motor. Većina nas koji i vozimo kineske motore ne radi to iz neke preterane ljubavi prema njima, ili ne znam ni ja čega, nego pre svega zbog finansija. Svi bi voleli da mogu da priušte sebi da odu u prodavnicu i kupe sebi nov Japanski,Bavarski ili italijanski motor-skuter, ali kriza i stanje u drzavi nam to ne dozvoljavaju. Kada sam kupovao motor vodio sam se logikom da je bolje kupiti kineski motor, par godina star, nego nekog japanca od 15-20-25 godina za iste novce. Za sad se nisam pokajao i ponovo bih tako postupio. Takodje se slažem da nisu ni svi kinezi isti, ima raznih, ali i kod kineza otprilike važi pravilo "koliko para, toliko muzike", i moje mišljenje je da najbolji kinezi koji novi koštaju oko 50% sličnog takvog japanca, ne zaostaju previše za njim, a sigurno ne tih 50%. Opet bih rekao da je ovo samo moje mišljenje, ovde smo da ih razmenjujemo, a neko ko čita će naravno iz svega izvući svoje zaključke. pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Februar 18, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan u potpunosti se slazem sa vladom problem ljudi je sto nemaju para ni za odrzavanje skupljih motora a kamoli kupovini istih. lako je onima sto mogu priustiti BMV ili sl. da ricajo o kinezima kao losim smatram da po odnosu cena kvalitet kinezi su iznad ostalih, sad sto vrede malo to je dr. prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Februar 24, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sa svojim jako lepo navozao za onu cenu za koju se moze kupiti (novi ili polovan) pruza jako puno. Video sam princa koji ima 45k (125ccm) koji mi je dosao na tehnicki i kako mi covek kaze da nije imao nikakvih problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...