Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad - Subotica 25.2

Recommended Posts

• drkadzija, 1227 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Ako je neko zainteresova da se priključi u vožnji do subotice 25.2 kerćemo iz ns oko10 i 30.neka mi se javi na pp ili na tel.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1388 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Isao bi ja ali ce te onda da me psujete kako opet kradem motor  ;)

Lepo se provedite, pozdravite Suboticu (suboticanke posebno) i nemojte da radite nista sto ja nebi radio  ;D

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022

Evo pukom slucajnosti ja sam radio u Kuli i bio na picencetu sa Knele -tom  nasim BJB drugarom iz Kule i bili posle da popijemo i sa Grofom i Djeneralovim bratom pice ,malo se izdivanili i svako je otisao na svoju stranu.

P.S. Djenerale ja sam mislio da si ti kad sam video motor i kacigu reko koja slucajnost kad ono neki lik ja reko jesi iz Ns kaze jeste ja reko ima i moj drugar isti motor na ovo on pa ja sam mu brat :-\ :D :D

• Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Bili, provozali se ,slikali :). Srećni ko deca.310 km jednog lepog ponedeljka u februaru. I što je najvažnije videli se sa drugarima . Veliki pozdrav za Aarnolda i Kneleta koji su nam bili domaćini u kuli. Nažalost od slika ništa prolleti digitali fotoaparat je valjda od truckanja otkazao poslušnost i izbrisao sve slike iz kartice >:( :'(

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: Kinroad 250

Sledci put kad budete u Kuli  ili u prolazu slobodno me nazovite, makar da popijemo pice a moze i voznja.cuo sm se sa GROF-om i zao mi je shto nisam ishao s vama do SU.

• Drug član, 1388 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Evo pukom slucajnosti ja sam radio u Kuli i bio na picencetu sa Knele -tom  nasim BJB drugarom iz Kule i bili posle da popijemo i sa Grofom i Djeneralovim bratom pice ,malo se izdivanili i svako je otisao na svoju stranu.

P.S. Djenerale ja sam mislio da si ti kad sam video motor i kacigu reko koja slucajnost kad ono neki lik ja reko jesi iz Ns kaze jeste ja reko ima i moj drugar isti motor na ovo on pa ja sam mu brat :-\ :D :D

I ja sam mislio da sam ja kad sam ga video al je onda ipak obukao svoju jaknu pa mi je resio dilemu ko je  ;D

Pozdravlja vas moj batica, kaze da ste bili dobri domacini i da su zbog vas morali malo brze da voze nebi li videli malo i Subotice  :D

Pozz za sve a batica nek sl. put kupi neku oklopnjču mesto nakeda pa mu neće smetati 150-160. Zo-lee čujemo se sl.put obavezno.

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: ...

Evo da vam se i a javim i pozdravim sa malo zakasnjenja (riknuo ADSL),drago mi je da ste imali dobru turu i da ste se dobro vratili,pozdrav do sledeceg videnja.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja