grof 624 Napisano Februar 24, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresova da se priključi u vožnji do subotice 25.2 kerćemo iz ns oko10 i 30.neka mi se javi na pp ili na tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Februar 24, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Isao bi ja ali ce te onda da me psujete kako opet kradem motor Lepo se provedite, pozdravite Suboticu (suboticanke posebno) i nemojte da radite nista sto ja nebi radio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pukom slucajnosti ja sam radio u Kuli i bio na picencetu sa Knele -tom nasim BJB drugarom iz Kule i bili posle da popijemo i sa Grofom i Djeneralovim bratom pice ,malo se izdivanili i svako je otisao na svoju stranu. P.S. Djenerale ja sam mislio da si ti kad sam video motor i kacigu reko koja slucajnost kad ono neki lik ja reko jesi iz Ns kaze jeste ja reko ima i moj drugar isti motor na ovo on pa ja sam mu brat :-\ :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Februar 25, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Bili, provozali se ,slikali . Srećni ko deca.310 km jednog lepog ponedeljka u februaru. I što je najvažnije videli se sa drugarima . Veliki pozdrav za Aarnolda i Kneleta koji su nam bili domaćini u kuli. Nažalost od slika ništa prolleti digitali fotoaparat je valjda od truckanja otkazao poslušnost i izbrisao sve slike iz kartice :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sledci put kad budete u Kuli ili u prolazu slobodno me nazovite, makar da popijemo pice a moze i voznja.cuo sm se sa GROF-om i zao mi je shto nisam ishao s vama do SU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Februar 25, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pukom slucajnosti ja sam radio u Kuli i bio na picencetu sa Knele -tom nasim BJB drugarom iz Kule i bili posle da popijemo i sa Grofom i Djeneralovim bratom pice ,malo se izdivanili i svako je otisao na svoju stranu. P.S. Djenerale ja sam mislio da si ti kad sam video motor i kacigu reko koja slucajnost kad ono neki lik ja reko jesi iz Ns kaze jeste ja reko ima i moj drugar isti motor na ovo on pa ja sam mu brat :-\ :D I ja sam mislio da sam ja kad sam ga video al je onda ipak obukao svoju jaknu pa mi je resio dilemu ko je ;D Pozdravlja vas moj batica, kaze da ste bili dobri domacini i da su zbog vas morali malo brze da voze nebi li videli malo i Subotice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Februar 26, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Pozz za sve a batica nek sl. put kupi neku oklopnjču mesto nakeda pa mu neće smetati 150-160. Zo-lee čujemo se sl.put obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vam se i a javim i pozdravim sa malo zakasnjenja (riknuo ADSL),drago mi je da ste imali dobru turu i da ste se dobro vratili,pozdrav do sledeceg videnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...