rista 3 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan www.partireper.it Ne znam da li je o ovom momku bilo reci na nasem forumu ranije, ali ja citam vec par dana i ne prestajem da se odusevjlavam. Neka Vas ne mrzi da pretrcite po sajtu. Momak putuje vec 8 godina, posao je sa 2000E u dzepu. Kad ostane bez para, radi kao profesor Engleskog jezika dok se ne skrpi za dalje. U Japanu ziveo pod mostom 5 meseci. Trenutno je na Novom Zelandu, steka pare za kartu do Juzne Amerike pa na sever !?!?! Apsolutni kralj i moj novi uzor. I zna bre covek da odabere pravi motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A lepo su mu pričali da treba da ide u teretanu pre nego krene na put ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carpenter 0 Napisano Maj 31, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da Lik je dojaja !! Dva puta je pado sa Trans-alpa zadnji put je lomio nogu treba otići i videti slike kako je iscepo čizmu a pola glave mu je bilo somot plave boje od udara jer nije nosio kacigu zbog vrućine ?? Trenutno je na Andima ali više nema honde v 600 transalpa ( koju je uništio do jaja sa pređenih 360 000 ,vozijo je dok se nije raspala ???), sada je donacijom dobijo Aventur-a GS1200 i sve hvale mu je dao ,ponaročito da se motor nečuje !! Sa BMW je na relaciji Južna - Severna Amerika sve do Aljaske Lik je i na FC svaka mu čast !! Živi život punim plućima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Na youtube sam tražio sve u vezi transalpa i slučajno sam naišao na ovog italijana. Oduševio sam se. Svaka mu čast. Ja ne mogu da spojim par dana da obiđem Srbiju a ovaj obilazi planetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...