K_A_W_A 947 Napisano Decembar 23, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo izasao je novi katalog za 2015. Za sada samo online. Ako je vec bila negde ova tema, ovo moze u kantu http://katalog.louis.de/katalog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Decembar 24, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan "prelistao" sam skoro ceo katalog i mogu da primetim da su cene za 2015 vise za vecinu stvari u odnosu na sadasnje. To sam uporedio tako sto sam uporedo gledo sajt i taj katalog, pa vidim da nesto sto sada npr. kosta 70e, u katalogu to isto stoji da je 80e. Za neke stvari razlika je i veca. Tako da ko planira da nesto uzima iz Louisa, bolje da iskoristi jos dok su nize cene, jer posle nove godine za njih, a i za nas polako pocinje priprema za sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 285 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan bice tu jos popusta....ni kod njih ne cvetaju ruže.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Katalog nikad gori, za nekoliko godina unazad sto pratim katalog... ovaj je najtanji sa popustima i akcijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Decembar 25, 2014 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Od kad je umro matori gazda Luisa prosle godine primetno je da je sve manje snizenja cena kao i sve slabiji izbor opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Decembar 26, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan bice tu jos popusta....ni kod njih ne cvetaju ruže.... Popusta uvek ima, ali na gluposti koje nikome ne trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika2009 279 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 289 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigao od pre Pet dana narucen katalog! Uz ime grada dopisao Srbija a zemlja narucioca Slovacka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Januar 28, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan ajd da probamo na tu foru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14354 Napisano Januar 28, 2015 Ne silazi, 6122 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa cenama je kurs dolara u odnosu na eur. Vecina robe je sa istoka a tamo su cene izrazene u dolarima uglavnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 28, 2015 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je pre dve nedelje meni, Poljska stavljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Februar 5, 2015 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavljao sloveniju kao drzavu i prosle i ove godine...uspelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Februar 5, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan i meni do sada uvek stizao na Sloveniju a sada nece da mi prihvati postcode grada u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Februar 5, 2015 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Stigao na beograd slovenija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Februar 5, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan kako ste uneli postcode kada mi prihvata samo cetri br? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Februar 5, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sećam ja sam morao razmak da ubacujem. Stavio Slovačka pa sad čekam da li će proći fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...