Ghoust_rider1 0 Napisano Decembar 17, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima ja sam Stevan,iz okoline Beograda imam 20 godina i veliki sam ljubitelj motora.. Pre svega Motor ne moze voziti neko ko to radi iz zabave ili dosade to treba voleti u svakom smislu,imam motor vec pet godina i do sada ni jedan incident jako ga pazim i odrzavam.Postoji jedan problem a to je da nemam vozacku dozvolu,ali sam do skoro bez obizra na to vozio kao da je imam,naravno nigde dalje tu u krugu..Zelja mi je da polazem ali nisam u mogucnosti..voleo bih da sacekam godine od 24 da bih mogao da polazem za celu A KATEGORIJU..bilo kako bilo sada sam u pauzi zato sto mi je pisana prijava Motor je registrovan na moje ime,imao sam i kacigu atestiranu,ali drug policajac ne popusta tako da sam odlucio da vise ne sedam na motor dok ne polozim,i to mi jako tesko pada ako shvatate..Evo nekih slika mog mezimca i tetovaze koju sam nedavno posvetio mojoj najvecoj ljubavi a to je motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10861 Napisano Decembar 17, 2014 Hronični Motociklopata, 7486 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro nam dosao Moj savet, nemoj da cekas da napunis 24 god. da plazes punu A kategoriju, polazi sto pre jer za te 4 godine ces skupiti mnogo iskustva i izvozati mnogo km, i onda uzmes punu A kat. mnogo spremniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghoust_rider1 0 Napisano Decembar 17, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu i dobrodoslici svakako necu odustati od motora a mozda ni cekati 24 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2254 Napisano Decembar 18, 2014 Mr., 578 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao. Za razliku od tebe ja imam vozacku ali nemam motor ali ako Bog da to bi se moglo promijeniti za mjesec dana. U svakom slucaju Welcome Sasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghoust_rider1 0 Napisano Decembar 18, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na dobrodoslici,ako te interesuje motor ja prodajem moj sa slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 21, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao...ljubav prema motorima potpuno razumem Bikerboy ako ima novca da polaze ponovo i daje jos 16500 hiljada da polaze onda neka ne ceka...ja imam A1 i sad imam 24 god ali nemam bas finansina da polazem za punu kategoriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghoust_rider1 0 Napisano Decembar 22, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nensy pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...