velimirjevtic 470 Napisano Decembar 16, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, naleteo sam sam na ovog malisu negde na oglasima, posto merkam nesto za sledecu godinu sto ce biti prvenstveno za grad sto znaci da je sto ekonomicnije u smislu registracije i potrosnje, a da ne bude skuter ili kinez, i da moze da istripi jednom u mesec dana neki izlet od oko 200km za dan, za oko mi je zapao ovaj MZ pa me interesuje da li je iko imao dodira sa ovim motorom, imao ga, provozao, zna nekoga ko ga je imao itd, informacije na netu sto sam nasao su uglavnom pozitivne ali opet najsigurnije je imati misljenje iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Decembar 16, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan gledao ovakav,vlasnica mi ga opisala kao izuzetno povozit i siguran motor. Mašina je od yamahe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se vuzi ali fali snage pogotovo cetvorotakt 125ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Decembar 16, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se vuzi ali fali snage pogotovo cetvorotakt 125ccm Fali naravno ali za grad ne manjka, ovu sezonu sam proveo na CB1 ne znam da li sam je 2 puta zavrnuo preko 100, mene je prilicno pozitivno iznenadilo sto za razliku od vecine jednocilindrasa od 125 4t ima hladnjak i 6 brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...