grooya 72 Napisano Decembar 15, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Coretech jakna sa protektorima na ramenima, laktovima i ledjima koji mogu da se vade, sa zimskom postavom koja moze da se skida, sto je cini savrsenom za sve vremenske prilike. Ima ventilaciju na rukavima, ramenima i na ledjima koja moze da se zatvori rajsferslusom. Rastegljive trake na ramenima i laktovima, da protektori ne bi teglili jaknu. Spoljasnji i unutrasnji dzepovi, kao i dzep za telefon i nesto veci dzep na ledjima. Sirina struka je podesiva trakama, da bi savrseno prijanjala. Jakna je bukvalno nova, stigla je iz amerike i zbog pogresne velicine nosena bukvalno jednom na kratku voznju gde se ustanovilo da je prevelika (protektori za laktove su mi bili na podlakticama), ko bude licno preuzimao videce o cemu pricam, i od tada stajala u ormanu. na youtubu postoji review jakne: https://www.youtube.com/watch?v=H26tqdvCB5s i po potrebi mogu poslati bilo kakve detaljne fotke jakne, no garantujem da nema ni najmanje trunke znaka koriscenja. Neke mere otprilike su: Spoljasnja duzina rukava~71cm Unutrasnja duzina rukava~55cm Sirina ramena~56cm Duzina jakne od dna kragne do dna jakne~84cm Oznaka velicine na jakni je - Lg Tall 44 27 Cena = 8500 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Decembar 16, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan da ne bude zabune, spoljasnja i unutrasnja duzina rukava se odnose na deo od ramena i od pazuha na dole... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan napisi svoju visinu i tezinu, bice kupcu od pomoci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Decembar 16, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam 187 visok, ali imam 70tak kila i prevelika mi je sto se tice rukava (struk se prilagodi cak i mojoj kilazi)... mislim da bi mogao da je nosi i neko od 185, ali ne bez 90tak kila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Po tome sto si napisao, ovaj L rekao bih zalazi u XL zonu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Decembar 16, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako, narucio sam jer po defaultu sve nosim L, ali je ovo valjda L Tall, sto dodje malo vece, tako da je badava putovala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako, narucio sam jer po defaultu sve nosim L, ali je ovo valjda L Tall, sto dodje malo vece, tako da je badava putovala Evropsko L je po americkim standardima M. Da znas za ubuduce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Decembar 17, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan upravo tako, narucio sam jer po defaultu sve nosim L, ali je ovo valjda L Tall, sto dodje malo vece, tako da je badava putovala Evropsko L je po americkim standardima M. Da znas za ubuduce. hvala na korisnoj informaciji (glupi ameri). zato i stavih okvirne mere, da se neko ne predje kao ja, a moguce je i isprobavanje jakne kod mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Decembar 17, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na skrenutoj paznji, boja jakne je crni teksas, a presijavanja su zbog blica pa mozda na fotkama deluje kao tamno plavi, inace je ista jakna kao na youtube klipu. takodje kontakt telefon je 0641687568 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Decembar 25, 2014 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel problem velicina ili cena? bas niko ni da pita? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Januar 20, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan 8000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Februar 8, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...