miljan_tracer 466 Napisano Decembar 14, 2014 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Milwaukee C12 PD-202C. 2 brzine, vibracija, 18 momenata stezanja, 2x litijum-jon baterija. Upravo je stigla iz Londona. Nova, nekorištena. 063-1761-678 Miljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 14, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kolko para i kolko volti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 14, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa, piše lepo na bušilici - 12 volti . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Decembar 15, 2014 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 180 e.To je sin postavljao oglas i zaboravio napisati.Inace je prodajem iz razloga sto skupljam kes da sinu kupim auto inace je narucih ranije i sada kad je stigla ima vaznija stvar a ovo mi nije neophodno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 16, 2014 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan oces da prodas busilicu pa da sinu kupis auto???? :lol: :lol:salim se,spravica je extra ,uzeo bi ja da nisam makitu kupio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Decembar 17, 2014 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma da.Prodam 10 kom i kupim auto.Zato se prodaje i Aerox. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Decembar 20, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Na poslu radim sa AEG bs 12c što je od prilike ta klasa,s tim što je ova 100e jeftinija.E,progledao sam nakon svih ISKRA i GALEB bagre.Za kući sam uzeo Einhell el.bušilicu,nisam neki meraklija za alat,ali ko jeste,ovaj picanski komplet ne bi trabalo da propusti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13033 Napisano Decembar 20, 2014 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Milwaukee i AEG su ista firma, jako respektabilne. Inace, Milwaukee je profi alat i nema da ne valja. Znam da ima naklonjenih prema Boschu, Makiti itd. Svaki profi alat je dobar, zavisi sta se kome dopada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Decembar 21, 2014 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze ici za 170 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Januar 19, 2015 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...