maksimilijan 3 Napisano Decembar 11, 2014 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas5510211/honda_vtr_firestorm/ ili http://www.polovniautomobili.com/oglas5122446/kawasaki_zx_9r/ ili http://www.polovniautomobili.com/oglas4722285/kawasaki_ninja/ Malo bi da promenim motor pa pošto nemam pojma o datim motorima osim oog što sam pročitao po forumima dobro bi mi došla neka sugestija: Trenutno vozim Piaggio X9 180ccm pre toga sam vozao afriku twin 650 Ono što me interesuje je koji bi po vama od datih modela bio najpogodniji kao turer, malo po gradu i malo otvorenom put. Visok sam 192cm iskreno meni se kawe više dopadaju, malo me brinu komentari za kočnice. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 11, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sto postavljas tako glupo pitanje.....poredis hondu sa kvarsakijem.... Svaka honda ce da nadzivi bar 2 kawasakija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Decembar 11, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Kawa zx9r i zx6r bas ta godista su poznata da su najbolje serije ikada Kawine. Znaci Honda bi u mom slucaju otpala. Iako sam teski ljubitelj Honde. Ali realno gledajuci Zx9r i Zx6r bas ta godista su ne poderivi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4769 Napisano Decembar 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sto postavljas tako glupo pitanje.....poredis hondu sa kvarsakijem.... Svaka honda ce da nadzivi bar 2 kawasakija... Pa jel čovek lepo napisao: Malo bi da promenim motor pa pošto nemam pojma o datim motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 11, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Honda ce te brzo zasititi. Vuce kao golf 2 dizel. Kawasaki je po meni mnogo bolji izbor. A i po meni je bas ovaj model najlepsi super sport motor ikad napravljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Decembar 11, 2014 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice dugovecnosti ja godisnje predjem ne vise od 1000km tako da mi to da traje 100 godina nije neki prioritet, samo se nadam da ove kawe nisu neki krsevi kojim svaki put treba nesto popraviti pre nego sto krenes u voznju. Kakvi su menjaci kod ovih kawa? I da li ima nesto na sta treba posebno da obratim paznju? Da li su kocnice stvarno krs? Mislim nisu ni na africi kocnice bog zna sta ali ipak o ona je imala 50 a ove kawe preko 100 ks. Ps. Pisem sa tel paza zato nema kvacica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Decembar 11, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi zelenka i uzivaj.Lijep i dobar model, prava mjera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 11, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Kocnice su tri puta bolje nego npr na suzukiju k2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Decembar 11, 2014 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan E sad jos dilema dal 600 il 900 po forumima 900ka ima bolje ocene i navodno nesto je bolja na nizim obrtajima koliko sam ja shvatio. Jel ima neke bitne razlike ili su to nijanse u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 11, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Razlike ima i izmedju 600 i 636 , da ne pricamo o 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimilijan 3 Napisano Decembar 11, 2014 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 180 Prijavi odgovor kao problematičan To kapiram, ali sta je po vama bolji izbor 6 ili 9? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Decembar 11, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan To kapiram, ali sta je po vama bolji izbor 6 ili 9? 9-ka je sigurno bolji izbor zbog viska snage. Ali i 6-tica je odlican izbor. Ja sam 6-ticu tu seriju vozio 2 i po godine, presao oko 25.000km, i prodao sa 72-73.000km na satu. I dalje je radila kao sat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 11, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za grad je najbolji VTR, mada je i on dosta los. Za touring nista od ponudjenog. Za manitanje ZX-9R. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 11, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan За туринг су ти подједнаки сви, мало су ван те приче, ал' ко воли, што да не. А то да је 9тка најлепша од ових понуђених, то стоји. Редни 4 или V2, ја знам шта бих ја узео. Опет 9тка побеђује. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Decembar 13, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan uzmi bandita i da ne brineeeeees......za sve je .....a od gore ponuđenog - 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 14, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan uzmi bandita i da ne brineeeeees......za sve je .....a od gore ponuđenog - 9 Ili uljaru 1100...sve isto kao bandit,samo jos mnogo jace i brze hehe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 14, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan ja bi jurio ovakav, iako je malo stariji, mnogo lep motorin http://link.marktplaats.nl/m873543317 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan ja bi jurio ovakav, iako je malo stariji, mnogo lep motorin http://link.marktplaats.nl/m873543317 A i kao motor mnogo bolji od gore pomenutih u svakom pogledu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 15, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Како свако свога коња хвали Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ja bi jurio ovakav, iako je malo stariji, mnogo lep motorin http://link.marktplaats.nl/m873543317 Ovaj motor je sve samo ne ljep, nije baš ni da je ružan, iz nekih uglova izgleda brutalno, ali ljep sigurno nije, kao i većina krmača, čak i modernih, Busa i ZZR1400 isto nisu ljepi motori, jesu brutalnog, moćnog izgleda, ali nisu "lepi" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Meni mnogo lep, moćno lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Jos da neko kaze da je gsxf lep i to je to 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 15, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos da neko kaze da je gsxf lep i to je to Evo ja predlazem kolegu Charlija da pokusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jos da neko kaze da je gsxf lep i to je to Boga mi, mrtva je trka između onoga 600-750f do 97 i onoga poslje, koji je ljepši A i (b)uljara se tu visoko kotira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lep i retko ko može da kaže da moj motor nije lep.Ima lepših al ima i mnogo ružnijih. Oni koji tvrde da nje lep su uglavnom zavisni Ima i boljih ali i puno ošijih.Ja tvrdim i stojim iza toga da u toj klasi nema boljeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...