the joker 1 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uclanio sam na forum kako bi kupio svoj prvi motor i bolje se upoznao sa vozilima na dva tocka. Do sada sam vozio samo skutere i apn 4 Inace, nisam "toliko" mlad, imam 31 godinu. Pozdrav iz Vlasotinca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Decembar 10, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Decembar 10, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Ma dobro je bar neces biti ogranicen novim zakonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the joker 1 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici. Tek treba da polazem, a budala sam sto nisam to uradio po starom zakonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8455 Napisano Decembar 10, 2014 Solo Rider, 3222 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: Spremi 30.000.- din plus i napred nikad nije kasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...