opakivuci 0 Napisano Decembar 9, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: KAWASAKI KLR650C Prijavi odgovor kao problematičan IMAM KLR650C 98GOD. 34KS, TREBA DA SE MENJAJU KARIKE I KO ZNA JOS STA,HTEO SAM DA UZMEM DRUGU JACU MASINU,JEDAN MAJSTOR MI JE REKAO DA TO NE RADIM,DA JE RAZLIKA IZMEDJU MOJE I TE JACE MALA I DA BI ON TO MOGAO SREDITI....E SAD KAD SAM GA PITAO KOLIKO BI ME TO KOSTALO ON MI JE OKVIRNO NAVEO NEKIH 750E STI STO BI 250 UZEO ZA RUKE.......JA BI IPAK NA KRAJU DA UZMEM DRUGU MASINU PA STA BOG DA,NE DAJE MI SE 750E! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2390 Napisano Decembar 9, 2014 Andragog, 4969 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nadji drugog majstora. !!! Delove ces naci uz pomoc foruma... zima je dugacka !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Decembar 9, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma da bre, kojih 750 evara, još par stoja i imaš ceo motor drugi da kupiš, ne samo mašinu ... I isključi taj Caps Lock, kada pišeš velikim slovima znači da vičeš ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 9, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Klr 650 ima problem samo sa spanerom balans tega....kad on ode obaveyno pojede lancanik na radilici,lanac i klizace...ostalo retko sta crkava...pa samim tim ostalih delova ima koliko hoces...evo mene bas to trenutno muci...ali narucio sam nov lancanik radilice treba ovih dana da mi stigne..... Ima jedan klr vrti se po oglasima,spolja sav nikakav,ali vlasnik kaze da je tek uradjena generalna,nov klip.... dao bi ceo motocikl za 500 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opakivuci 0 Napisano Decembar 9, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: KAWASAKI KLR650C Prijavi odgovor kao problematičan mozes da mi posaljes ili bar kazes gde da nadjem taj oglas.......kaze taj majstor kod kog sam bio klip 150e i karike 90e plus jos svasta nesto.................cini mi se da njemu treba para.....jel zna neko dobrog majstora za kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2526 Napisano Decembar 9, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Napiši prvo odakle si da bi mogli da te uputimo na nekog majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opakivuci 0 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: KAWASAKI KLR650C Prijavi odgovor kao problematičan iz Novog Sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Decembar 10, 2014 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic sa foruma, blizu ti je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 10, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan mozes da mi posaljes ili bar kazes gde da nadjem taj oglas.......kaze taj majstor kod kog sam bio klip 150e i karike 90e plus jos svasta nesto.................cini mi se da njemu treba para.....jel zna neko dobrog majstora za kawasaki Evo ovaj motor,ja zvao i kaze dao bi ga za 500 evra.. Inace taj tvoj majstor voli malo da laze,sad radim jednog klx 650 komplet pa znam koliko delovi kostaju...klip ide u kompletu sa karikama i to wosnerov kosta oko 140 evra... http://www.polovniautomobili.com/oglas5558619/kawasaki_klr_650/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opakivuci 0 Napisano Decembar 11, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: KAWASAKI KLR650C Prijavi odgovor kao problematičan danas je jako tesko naci pravog majstora,o dva sam se vec opeko......trazim nesto da begam preko da radim,ako uspem otici,ima da padne neki XT660X iz salona da sve zvoni,ovaj moj kad sam uzimao zvao majstora sto ga odrzavao,i vlasnika pre ovog lika od kog sam uzeo i opet se zezno,sad nakrpim da popravim i dok ne bude za novo nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...