boki.64 1956 Napisano Decembar 7, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nosači za skije,marke THULE, rađene ekskluzivno za VOLVO, moguće ih je nakačiti na bilo koje prečke. Korisna dužina 60cm, to je za 4 para skija, ukupna 75cm, izvlače se na stranu radi lakšeg pristupa. Oba se zaključavaju, ima dva ključa. Tel. 064/307-9264 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Decembar 7, 2014 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Komsija mene interesuje, koliko je novca i koji je nacin kacenja na krovni nosac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Decembar 7, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan E cao! Nosaci su za tebe 70e, inace ja sam ih platio skuplje. Kace se na bilo kakvu poprecnu sipku sa dva srafa ili uz pomoc nekih obujmica koje bi najasile te sipke. Medjutim takve obujmice nemam, jer ima raznih sirina i to bi trebalo praviti po meri. Inace postoji mogucnost i da se pricvrste i uz pomoc dve(4) plocice koje sidju u kanal/e tih precki, ako takve imas. Ako si zainteresovan, svrati da ti pokazem. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Decembar 11, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...