boba_moto 39 Napisano Novembar 30, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Agregat ktm-lc 4,640 , 2004 god sve sem glave motora.presao 16000km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Novembar 30, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Agregat ktm-lc 4,640 , 2004 god sve sem glave motora.presao 16000km Tel 063 10 72 853 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 30, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Frajlauf dobar? Sent from my iPad using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Maj 24, 2015 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Radilica.klip.menjac.magnet .ventili .bregasta svasta nesto sve je ko novo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 25, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,treba mi lezaj frajlaufa,imas li i koja cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Maj 26, 2015 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,treba mi lezaj frajlaufa,imas li i koja cena? nemam to prvo prodadoh.pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 26, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kakvo njesra ja ne mogu verovati,a magnet mozes li mi slikati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Maj 27, 2015 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan kakvo njesra ja ne mogu verovati,a magnet mozes li mi slikati mogu ali ne umem postaviti sliku jedino preko vibera pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 28, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aj na viber,0640607947 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 28, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,treba mi lezaj frajlaufa,imas li i koja cena? 40ti je ležaj fraj laufa,imam ali sam od sutra van zemlje,ali mogu se organizovati da ti posaljem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 28, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 40 evra?salji lave cim budes mogao,kad ce to biti odprilike? broj imas pa cimni,ili mi pusti ovde poruku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 29, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam van zemlje,posalji na pp adresu itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...