Gale.. NBG 0 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam 16 godina (za koji mesec).. od iskustva sa motorima imam to da sam se par puta provozao caletovom Afrikom, jednom vozio CBR 900 matorog i nekih 12 km Cagovom 50ccm.. nije bitno da li je motor nov ili polovan ali da se do 2000 evra.. bacio sam paznju na Sachs X-Road 125.. bilo bi lepo kada bi motor lepo izgledao, da se lepo cuje (treba mi motor da me ne bude blam da dodjem sa njim negde ) da nije pretezak, da je ekonomican.. znam da sam dosta probirljiv, ali po mom misljenju (nasprav Vaseg je NULA) pravo motor za mene je Sachs.. HVALA VAM UNAPRED..! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Po tvojoj prici verovatno te zanima SM(Super Moto),obrati paznju i na tomosa SM meni se bas svidja.....Imas temu Sachs X-Road 125,baci oko malo i prelistaj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da SM mi se mnogo svidja..!! procitao sam celu temu Sachsa!! a tomos, hmm, malo je skuplji, dosta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zagledao,pregledao slicice i pricice,uzmi to i bog da te vidi............... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislis da treba rizikovati? mislim sto se tice firme? to mi je jednino malo klimavo.. jel bi mogli da se nadju delovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan jel bi mogli da se nadju delovi? Zato je MOZDA bolji Tomis... A sto se tice cene sigurno ce biti neki sajamski popust.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znas li sta je rekao Ford kad su ga pitali koji je najbolji auto?Nov rece on.E sad da te neobeshrabrujem za te pare koje planiras da das cisto sumnjam da ima nesto bolje da se uzme a da je novo.A sto se tice delova ako postoji diler trebalo bi da imaju i delove za isti.A opet ipak za te pare mozes nesto polovno a bolje,ako ti je frka za proizvodjaca.Ceo zivot je pred tobom ima da ih namenjas da neces znati vise sta si vozio...... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8557 Napisano Februar 22, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan skupljaj i cuvaj pare. sada ce sajam motora u Novom Sadu i u Beogradu. Najverovatnije ce biti popusti, a nov motor je nov motor, ima zvanicnog dilera, servis, garanciju... Vidi sta ti se najvise dopada i uklapa u budzet i kupuj i vozi. Srecno sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ANDREY kapiram da je novo ipak novo, znaci provereno, pod garancijom i ne moras da razmisljas da li ti je uvalio motor.. hvala svakako! da, jedino mi je frka za proizvodjaca :-\.. al o5, tu je kakva takva garancija, diler, servis.. MRLE kada je sajam? hvala!! uhhh, ne znam ni sam, mnogo mi se svidja, lepo se cuje, lep je generalno i super je onaj auspuh ispod sedista, bas izgleda mocno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan skupljaj i cuvaj pare. sada ce sajam motora u Novom Sadu i u Beogradu. Najverovatnije ce biti popusti, a nov motor je nov motor, ima zvanicnog dilera, servis, garanciju... Vidi sta ti se najvise dopada i uklapa u budzet i kupuj i vozi. Srecno sa kupovinom. i ja mislim da tako treba da uradis... nego, kad je sajam u novom sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Februar 23, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Znas li sta je rekao Ford kad su ga pitali koji je najbolji auto?Nov rece on. Rece covek koji je bio vlasnik fabrike automobila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste on bio vlasnik fabrike,ali koliko sam skapirao decko zeli nov motor da kupi do 2000e,tako da mislim da nije bitno dal si vlasnik fabrike ako imas kesa za ono za sta planiras da kupis,a poenta je bila u izboru novog ili polovnog motora.Novo je ipak novo. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni nije bitno da li je motor nov ili polovan.. samo ako uzmem polovan unapred imam rizik, jer novo je novo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Isidor 437 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kikinda, sada Dornbirn Motocikl: Honda Shadow 750, SYM Fiddle II 50(u kvaru), BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sajam u Novom Sadu je od 17-20tog aprila. Sajam u Beogradu je u sklopu Sajma automobila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sajam u Beogradu od 13.03 do 19.03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 25, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti sedeo ikako na tom motoru? Mislim ne znam koliko si visok,al taj motor je jako mali,velicine je kao Tomos 14-ica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 25, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan imam 16 godina (za koji mesec).. od iskustva sa motorima imam to da sam se par puta provozao caletovom Afrikom, jednom vozio CBR 900 matorog i nekih 12 km Cagovom 50ccm.. nije bitno da li je motor nov ili polovan ali da se do 2000 evra.. bacio sam paznju na Sachs X-Road 125.. bilo bi lepo kada bi motor lepo izgledao, da se lepo cuje (treba mi motor da me ne bude blam da dodjem sa njim negde ) da nije pretezak, da je ekonomican.. znam da sam dosta probirljiv, ali po mom misljenju (nasprav Vaseg je NULA) pravo motor za mene je Sachs.. HVALA VAM UNAPRED..! jesi li razmisljao o varaderu 125 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Polovan Varadero 125 ti je dobra preporuka od cika Str....., mozes za 2.000 da kupis solidan primerak, 2002-2003 godiste. Ako bas hoces nov, nemas neki extra izbor za tu kolicinu para. Sasch X-road 125 sam gledao u radnji u 45-om bloku, lepo izgleda i deluje dosta kvalitetno na prvi pogled. Koliko sam cuo dosta su spustili cene, ali cini mi se da malo prelazi 2000E. Biraj ti motor za tatu, a Afriku stekuj za sebe, juce sam ga video na mostu Gazela, vozi kao baba, 40 na sat, a nikog zivog ispred njega, na 30-40m. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8557 Napisano Februar 26, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si razmisljao o YBR125, nije taj tip motora, ali po ceni, izgledu i kvalitetu, mislim da je extra za prelaz na 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mrle, YBR mi je ruzan.. Cika Kure, vozikam ja Africicu.. mozda se coveku zivi? tako je u Dr ivana ribarazguzvao XL-a, pomerio taxistu 123ojku pola metra bocno.. a nije isao ni 60 (tako bar kaze).. visok sam ~182 tezak ~80.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...