gavrolini 2754 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno zavrsio kod mene, 1990god. Istekla registracija. Pali ,radi,ide... Treba da se servisiraju viljuske prednje, ostalo se vidi na slikama. Cena je 550e 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 23, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ovo je dzabe... kao scut neki da kupujes... ali bas bas dzabe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 23, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, DZABE. Ne bih da miniram oglas ali zar nije jeftinije raskupusati u delove, tako moze BAR 1000e? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 524 Napisano Novembar 23, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 336 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Povoljno, bas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 650 Napisano Novembar 23, 2014 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ...idealan odnos dato/dobijeno... ako se ovo ne proda onda zaista ne znam.... a ne kada za krševe traže po 1000+ eura. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Novembar 23, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Tako i treba da se stavi cena kad hoce odmah da se proda Svaka cast gavrolini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Novembar 23, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto sad nemam...ono moje mogu samo u gvozdje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Novembar 23, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Bas povoljno za nekog ko bi da se kako tako voza. Valjda ima papire...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 24, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima papire. Istekla registracija. Nikakav problem za prevod. Jos jednom kazem da motor pali i radi dosta dobro. U prednjim amortizerima verovatno nema ulja pa to treba odraditi. Cena je fix i sigurno vise nego realna za dobijeno. Nikakva muljavina i slicno. Ko me poznaje ili je kupio nesto od mene zna kako stoje stvari. Cena je uvek malo niza da mi se nesto ne bi vuklo po oglasima mesecima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 24, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Bigbad izvukao bih na delovima sigurno vise ali nemam ni vremena ni zivaca. U dvoristu mi pored ovoga stoje i ktm, yamaha yzf250, skuter i dva auta. Nemam ni gde ni kad da drzim delove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 11, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Otisla za 400e 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 12, 2015 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poklon... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 12, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Realno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Januar 14, 2015 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan To je ovaj? https://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-Fzr-500-18571121-oglas.htm?filter_id=1016 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Januar 14, 2015 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba zamerati ljudima na tim stvarima.ako je Gavra zadovoljan sa prodajom šta ga briga šta će taj sledeći da radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 14, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Realno moze da trazi i hiljadu i da napise da je 250ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 14, 2015 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trgovina je to. Bitno da ga nije ukrao a sta ce dalje sa njim to je njegova stvar. Kod mene je poznanik dovodio svog nekog kupca za moj auto, ja mu kazem moju cenu a koliko ce on preko toga da uracuna za sebe to me ne zanima, neka uzme i 500 e preko, meni samo neka da koliko sam rekao da je moja cena. Jbg, teska su vremena svi se nekako snalazimo da prezivimo. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...