sashac 8204 Napisano Novembar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Motor se vodi na mom klincu,vozi ga dve sezone,ali ga je prerastao,i kako polaze za a2,vreme je za nesto jace.Na njemu gume Dunlop Trailmax enduro nove,Crash barovi stavljeni kod Sebe plastificirani,uradjen servis,plocice,nova kociona tecnost,stavljeni novi semerinzi i ulje u vile.Ima Givijev easybox kofer 39L.Registrovan do 26.4.2015.Registracija je 6200 dinara.Ima estetskih mana,od upotrebe-nista strasno.(ljustenje laka na par mesta,i pukotine na plastici.Presao je 52000.Lanac i lancanici su odlicni.Motorin prede.Cena 1300 evra. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Novembar 22, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Idealan motor za Srbiju u 2015 godini... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Novembar 22, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super motorce, cini mi se da sam ga vidjao kod masinca par puta, nikad ne bih rekao da je 125cc, a i sto kolega rece gore idealan za srbiju u 2015 , cena vise nego korektna, verovatno najpovoljniji na oglasima, srecno sa prodajom... a i sa polaganjem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan sta da kazem,veci je od mog bandita... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On ima 193cm,pa vidite... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 22, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj prerastao, a moj taman dorastao Steta sto ne mogu nekako da te pretplatim kod mene pa ce nabavka mozda istog ovog modela morati da saceka leto. Ipak, pratim temu iz prikrajka Jedno malo pitanjce onako usput: da li je Tvom sinu ovo bio prvi motor, ili je prvo vozio neku 50-icu ili slicno? Imam ideju da mu privremeno prigusim i ovih 15-ak konja kod nekog majstora, ali se plasim da mu ne bude komplikovano za prvi motor nesto sa menjacem. Ni sam nisam nacisto da li da Ti pozelim srecnu prodaju , ili da ti pozeljim da ga ne prodas do juna (kraja skolske godine) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Laki druze moj.Klincu sam slucajno u kombinaciji prvo uzeo sprint princ 125,na njemu je naucio da vozi.Potom sam mu uzeo sprint pulser 125,na njemu je polozio,i slatko se navozao.Onda je dosao Varadero,koji je za sve njih mercedes,i po snazi i po udobnosti.Pa Varadero nagura 120-130km/h,ja sam ga probao na auto putu.Ali nije startan,sto je odlicno za prvi motorin.Neverovatno srazmerno lagano dodaje gas,iako zavrnes rucicu naglo.V motor na ovu kubikazu,garantuje sigurnost,i laganu voznju.Gabariti su mu isti kao i motocikli mnogo vece kubikaze.Ja cesto volim da ga capim i da se provozam.Sta da ti kazem,spustio sam cenu,jer ne zelim da ga drzim parkiranog,vec da nekoga usreci,a i ja sam covek realnosti.Ima lep freewind na oglasima,pa taman malko dodamo i to je to... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 14, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Makinica se vozi svaki dan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Decembar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Videh ga ispod Kališa u nedelju, bar mislim da je to on bio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 11, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Malko se zapustila tema...1250. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 11, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam sinoc poslao temu devojci(opet), kako bi nam odgovarao ovako neki..ali jbg, ima "jedan" problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 11, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nemas vremena a vreme je novac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 11, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Deluje kao da je u izvanrednom stanju i zao mi je sto ovoliko dugo "stoji" u oglasima.. Mozda bih se i nategao da kupim neki motoric, ali kao student bez redovnih primanja ne mogu da priustim i za sve dazbine u ovoj lopovskoj drzavi.. Neka je sa srecom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 12, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije u izvanrednom stanju,ali nema skrivenih mana,i sve je ispravno...Petre,zato kad zavrsis studije,bmw gs...Samo polako,vedro,a bice motora,ne brini se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 14, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 6, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Motor je komplet sredjen(ofarban,nov Ivan vizir,12v uticnica,sediste,auspuh dragon ada-cuje se vrhunski,uradjen servis,zamenjene plocice,Dunlop trailmax nove gume registrovan do 05.2016-te,na Dukijevom je imenu,..I na prodaju je jerbok za par dana stize a2.Prodaje se bez kofera.1600 evra... evo kako se cuje...https://www.facebook.com/salebrdar/videos/10206320384958925/?pnref=story 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Avgust 6, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav lepotan od motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 6, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kakav lepotan od motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 6, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme lepo ste ga skockali, da ne kazem PUSKA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 7, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Uzeli smo freewinda 650,tako da zamena vise ne igra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 8, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A gde su fotke? Da ga klinac lepo i bezbedno izvozi, do nabavke sledećeg! Sa srećom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan A gde su fotke? Da ga klinac lepo i bezbedno izvozi, do nabavke sledećeg! Sa srećom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 8, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Lepo!!! Jel Bobanovo sedište? 'Ajde što ne zoveš na pivo, ali napiši bar par rečenica i nama je drago što se Duka ponovio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jes Bobancetovo je sediste.Ma motorin picikato,i sad Duki da pukne dok ne polozi...ahahahaha,a parkirali ga ispred.Kad dodjes u BG obavezno pivce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 8, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ma, imam neki blagi osećaj da baš ne stoji parkiran i da ga neki fazeraš "malo" isprobava Još jednom, sa srećom, pa se, nadam se, vidimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...