aleksuzuki 650sv 629 Napisano Novembar 20, 2014 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari :zdravo:hteo bih kupiti scooter a srasno mi se svidja izgled benellia x 49 ali neznam kakav je agregat i koliko je israjan vidim da ih ima jako malo po oglasima a vozio sam stariji model od drugara i zadovoljan sam bio ubrzanjem samim radom motora pa sam odlucio da pored suzane kupim i nesto manje pa ako neko zna nesto vise neka pusti porrrr, dobro bi mi dosao svaki savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4831 Napisano Novembar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi Benelli x 49 nema nikakve veze sa maxiskuterima pa se ova tema seli u Skuter Caffe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Novembar 21, 2014 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan ok moja greska pozzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...