andariel 5 Napisano Novembar 19, 2014 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia RS125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nove alpinestar spx rukacvice, SAMO STARI MODEL u crnoj boji. S VELICINA Cena nije bitna Ponude na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 20, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Имам такве, само су моје скроз кожне и одличне су. Купио на купујемпродајем за, чини ми се, 35е. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 20, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prodavao sam takve, ali kinesku imitaciju, istina dobro uradjenu na KP. Cena je bila 30 eu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Novembar 20, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Онда могуће и да је код тебе Лаки. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 21, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Andariele, imam ja cini mi se jako slicne ovim, ali ne znam tacan model i velicinu - originalne ALPINESTARS, mislim da su S ili M velicine. Cena je 60 eu (nove su). Ako ne zaboravim, pogledacu danas kad odem do lokala. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andariel 5 Napisano Novembar 21, 2014 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia RS125 Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladano Posalji telefon na private da mozemo da se cujemo.Ako imas sliku rukavica koje prodajes bilo bi jos bolje.Jurim bas stari spx model. Nov model spx-a moze da se nadje ali ove stare su izgleda rasprodate Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 21, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tajna, 061 255 655 0 a imas i moju temu na forumu u rubrici "moto berza". A jos bolje je da svratis licno pa pogledas Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 27, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice su S-1, velicina je "M" (mada bi ja to uzeo sa rezervom ). Cena je 60 eu. Evo slika: Zaboravih da kazem: NISU kineska kopija, nego ORIGINAL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...