30КА 3 Napisano Novembar 16, 2014 U prolazu, 28 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Suzuki GN125 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc oko ulepsavanja svog motora. Imam Suzuki gn 125 1997 godiste(slika mog motora ispod). Trebaju mi saveti za udubljenje na rezervoaru, za blatobran i za farbanje doljnjeg dela viljuske, opali hrom sa plastike i jos nekih sitnica. 0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Novembar 16, 2014 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Moga si da slikas ta ulubljenja, blatobran sredjivanje, priprema i u boju motora...Inace sto se tice otpalog hroma imas dve opcije, ponovno hromitanje ili ciscenje od rdje, priprema i prefarbavanje. Sto se tice donjeg dela viljuske ili ti cizmi za bih licno polirao, cisto da znas to znaci rasturanje vila ali taman da iskoristis da zamenis semeringe i uspes novo ulje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
30КА 3 Napisano Jul 2, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Suzuki GN125 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno me nije bilo a ni nisam imao vremena pocelo je leto i poceli su da se voze motori a ja moj tek sredjujem treba mi pomoć oko firme za hromiranje ako neko zna nek kaže bio bih mu zahvalan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Jul 4, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dzip komerc je to radio valjda. Al mislim da su se zatvorili. Na putu pa-bg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
30КА 3 Napisano Jul 16, 2015 U prolazu, 28 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Suzuki GN125 1997 Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam kod majstora pre neki dan kaze ne moze da mi vari blatobran i sad ne mogu da ga hromiram al cu uzeti ceo nov a trazim migavce za njega sva cetri ista sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...