cormoran 173 Napisano Novembar 13, 2014 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Odlican primerak,super ocuvana,u savrsenom ranom stanju:ogromna testera velike snage.Testera ove Snage u radnji kosta preko 1400e.Cena 400e fixno i bez zamena. 062424816 Goran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Novembar 13, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima bocne kofere? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu brate, sa ovim danas uletis u sumu, sutra deca na istom mestu imaju fudbalski teren.... zenin stric ima tu masinu, sece za celo selo na Zlatiboru..a isplatila je sebe iste sezone, a ima je poodavno... extra PRO masina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Nema bocne kofere ali dajem kontrateg od rakovice a sa saljivdzijama ne razgovaram... Da Vlado,ovo je napravljeno da traje i da se ne gasi,strasna zver,mislim da ima oko 130 ccm,samo da mi ne traze saobracajnu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2058 Napisano Novembar 14, 2014 Skuteras, 3700 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu brate, sa ovim danas uletis u sumu, sutra deca na istom mestu imaju fudbalski teren.... I zaboravis ukus corbaste hrane narednih 7 dana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Novembar 14, 2014 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Fizioterapeut nije ukljucen u cenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Novembar 23, 2014 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan Kome dosadi secenje drva moze masinu komotno na neki ram i teraj,posto ima 125 kubika...Cuo sam da ovi iz Simanovaca to vesto rade . najveci stihl iz te serije u fantasticnom stanju,moze i zamena za manju+doplata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Novembar 23, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Mi ovde smo radili posao i vise nego dobro. Dokaz ti je da nemamo vise ni drvceta, sve smo posekli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Novembar 26, 2014 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Da je malo manja ja bih pazario, ovako mi deluje bas ogromno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Decembar 8, 2014 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan zverina i dalje aktuelna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cormoran 173 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Smed Palanka Motocikl: Gilera Runner Prijavi odgovor kao problematičan otisla zver Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...