ducati unlimited 0 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan kupio bih ovaj skuter ali mi je nepoznat kao i svi ostali skuteri ko ima iskustva neka pomogne u ponudi imam 2001 god. za 1500 evra ali je to ok :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Na nekim oglasima sam nasao isti model 2002 godiste za 2450 eura. Dakle, ako je dobrom stanju, cena je ok. 152 ccm 10kW/14 KS max brzina oko 140 km/h potrosnja do 3 litre P.S. Pogledaj Suzuki Burgman 250, jaci motor, po meni lepsi, lakse do delova ..... a mala je razlika u ceni ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan hvala suzuki mi ne lezi u oku kao ovaj skuter koliko sam cuo agregati su jamahini ali vec danima pokusavam da dobijem vise podataka i nista na zvanicnom sajtu su samo novi modeli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan otvori novu temu sa tim pitanjem,u malim oglasima,ovaj pod forum sluzi za predstavljanje,pozdrav i tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan vlado ubi ovu bubu pojede mi sve mrtve piksele Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan otvori novu temu sa tim pitanjem,u malim oglasima,ovaj pod forum sluzi za predstavljanje,pozdrav i tebi dali mogu da ga premestim odavde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ne,ali nema ni veze otvori novu temu u motorima,o tom motoru a mali oglas daj u malim oglasima forumasa,,sigurno da neko ima iskustva sa tim motorom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ne,ali nema ni veze otvori novu temu u motorima,o tom motoru a mali oglas daj u malim oglasima forumasa,,sigurno da neko ima iskustva sa tim motorom zahvaljujem nov sam ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Februar 21, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Ducati, Lepo bi bilo da nam se predstavis, da znamo ko si, odakle si, cime se bavis.. takve stvari... Pozdrav! Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan mehanicar iz Panceva, nekada kao mladji vozio fj 1100 2 sezone ,zxr 750 r i onda se ozenio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan e da 35 old otac dve maloletne adrenalin dzamp cerke trenutni status bez dva tocka 4tocka lancia kapa cupe 2,4 20 v 2000 god zlo penzija sa malagutijevim skuterom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DachaNBG 0 Napisano Februar 21, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 21, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW Moto Klub Srbija 0 Napisano Februar 22, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti teraj, dobrodosao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ducati! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na izboru automobila! Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...