orlovi 594 Napisano Novembar 8, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Molim za malu pomoc..Naime na kacigi mi se odlepuio jedan plasticni deo,iznutra,za podizanje suncanih naocara.Potrebna mi preporuka za nekog dobrog plasticara koji bi to zalepio ili zavario.Ceo var bi bio 1cm..Naravno u BGD-u.. Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 8, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ја знам једног у Новим Бановцима и имам његов телефон. Успешно ми закрпио пластичну фланшну на прематором хладњаку. Иначе, човек је Земунац, а живи у Новим Бановцима. Ако се не снађеш на другом месту, ПП мени, па ти дам његов број телефона. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 8, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Na uglu Južnog bulevara i Maksima Gorkog, preko puta JP pumpe, branik servis. Dečko baš ume sa plastikom. Meni vario poklopac kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...