johann 850 Napisano Novembar 7, 2014 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki B KING 2009god. 27000km, prvi vlasnik, servisna knjiga, 2 kljuca, sediste za putnika, Perfektno stanje pazen i mazen Cena podlozna dogovoru 7000€ Moze zamena za jeftiniji u perfektnom stanju Veljko 064.178.88.15 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 7, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Johanne...svih mojih 4 motora i kola i kamp prikolica sa mestom na Srebrnom jezeru i prikolica za motore i bicikla...sve dajem... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 8, 2014 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Johanne...svih mojih 4 motora i kola i kamp prikolica sa mestom na Srebrnom jezeru i prikolica za motore i bicikla...sve dajem... NIje dovoljno moras i DUPE da das... :P 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Novembar 8, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Juuuu,nije valjda dotle doslo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Novembar 8, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Baš interesantan i lep motor. I ja sam taman pomislio da ponudim u zamenu bivšu ženu i dve bivše švalerke, ali vidim da se ovde traži dupe. Jbga....,neznam kako je kod vas, ali to se u mom selu niti traži niti nudi. Ali, ako vas zanima, imam i jedan sadašnji ( nije bivši),baš dobar i nešto jeftiniji auto. Ide zima možda drugaru zatreba nešto što ne prokišnjava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 8, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Odoh iz teme ...aj sto ovaj GAY trazi dupe, al vidi koliko pluseva ima ...leeele...LGBT je mala beba 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 8, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ali, ako vas zanima, imam i jedan sadašnji ( nije bivši),baš dobar i nešto jeftiniji auto. Leon? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Novembar 8, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha nemoz' kita u dupe i dusa u raj nikako :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Novembar 9, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i svalerke imaju dupe jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Novembar 9, 2014 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 373 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Oglas se sveo na...DUPE! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 9, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hayabusina makina,dizajn perfect,ali sta su hteli da kazu sa ovim auspusima...nikad mi nece biti jasno.Neka je srecna prodaja.Ovo ide ko ludo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Novembar 9, 2014 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hayabusina makina,dizajn perfect,ali sta su hteli da kazu sa ovim auspusima...nikad mi nece biti jasno.Neka je srecna prodaja.Ovo ide ko ludo. Hteli su da kazu da je ovo kralj medju naked motorima.Pored toga sto nosi oznaku B- King, motor je prenaglasen u svakom smislu,pa tako i sa auspusima.Oni su najprepoznatljiviji deo motora i meni licno nezamenljivi.Bez njih to nije to. Po meni jedina slaba strana je rezervoar od samo 16 litara,sve ostalo bez premca.Steta sto vise nije u proizvodnji. Srecna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 10, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Postoji dosta dobar izbor aftermarket izduva za B-King. Posebno se Yoshimura ističe, sa izduvima specijalno rađenim za ovaj model. Nekada mi je bio u užem izboru za kupovinu ali sam odustao. Ja bih mu odmah promenio te izduve, sa Yoshikom Bi-oval izgleda ekstra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 10, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Postoji dosta dobar izbor aftermarket izduva za B-King. Posebno se Yoshimura ističe, sa izduvima specijalno rađenim za ovaj model. Nekada mi je bio u užem izboru za kupovinu ali sam odustao. Ja bih mu odmah promenio te izduve, sa Yoshikom Bi-oval izgleda ekstra. Recimo...i onda savrsenstvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Septembar 27, 2015 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Otkad je ovaj motor izasao bio je moj san i znao sam da cu ga jednoga dana kupiti i eto kad je prosle godine postavljen oglas bio sam ga gledati ali finansije mi nisu dozvoljavale da se toliko pruzim Napokon su se kockice slozile i trgovina je sklopljena 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Septembar 27, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan cestitke druze!prelep je zaista! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 27, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Otkad je ovaj motor izasao bio je moj san i znao sam da cu ga jednoga dana kupiti i eto kad je prosle godine postavljen oglas bio sam ga gledati ali finansije mi nisu dozvoljavale da se toliko pruzim Napokon su se kockice slozile i trgovina je sklopljena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 27, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Septembar 27, 2015 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Otkad je ovaj motor izasao bio je moj san i znao sam da cu ga jednoga dana kupiti i eto kad je prosle godine postavljen oglas bio sam ga gledati ali finansije mi nisu dozvoljavale da se toliko pruzim Napokon su se kockice slozile i trgovina je sklopljena Neka je sa srecom... Predivna masina, brutalno izgleda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 28, 2015 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Otkad je ovaj motor izasao bio je moj san i znao sam da cu ga jednoga dana kupiti i eto kad je prosle godine postavljen oglas bio sam ga gledati ali finansije mi nisu dozvoljavale da se toliko pruzim Napokon su se kockice slozile i trgovina je sklopljena Cestitam na kupovini... Idemo LOCK ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...