johnynovak 4 Napisano April 8, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda nesto ovako za radnicku klasu! ja ih imam extra su za 69eu jel imaju neki plici model, ovo je vise za hladnije vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan mozda nesto ovako za radnicku klasu! ja ih imam extra su za 69eu jel imaju neki plici model, ovo je vise za hladnije vreme Evo ti za toplije vreme ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 9, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A ni ove nisu loše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 9, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan mozda nesto ovako za radnicku klasu! ja ih imam extra su za 69eu jel imaju neki plici model, ovo je vise za hladnije vreme Evo ti za toplije vreme ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D xaxaxxaxaxaxaxax niste normalni :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano April 16, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motooprema.net/obu.htm meni ove prve nisu lose, malo lice na pumine modele, pa vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano April 16, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda nesto ovako za radnicku klasu! ja ih imam extra su za 69eu jel imaju neki plici model, ovo je vise za hladnije vreme Evo ti za toplije vreme ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D nego jel si ti ono bese polozio ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...