Alien 603 Napisano Novembar 19, 2014 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se nismo dobro razumeli. Autoput je "autostrada", obelezavaju ga sa A. Strada Stradale (SS) je drugacija klasa puteva i mogu biti fanstasticni. Na primer cuveni Passo Stelvio je upravo SS38. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se nismo dobro razumeli. Autoput je "autostrada", obelezavaju ga sa A. Strada Stradale (SS) je drugacija klasa puteva i mogu biti fanstasticni. Na primer cuveni Passo Stelvio je upravo SS38. Ma, aman, zavitlavam se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dule, bio si u Norge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Novembar 19, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dule, bio si u Norge? nisam , al ocigledno se vidi da mi je to jedna od zelja, zato sve znam detalje o tom mjesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Novembar 19, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze, 2odrasla 2 dece, ovo leto smo potrosili za 22 dana švrćkanja po ex yu i 3400km oko .. pa godisnje prihode jedne prosecne srpske familije... Najmanje na gorivo... Meni je neka želja da ovo proljeće prodjem "Il Camino de Santiago" ali to je pješačka tura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 283 Napisano Novembar 22, 2014 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan ...šta reći......EXTRA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Novembar 30, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Par puta sam gledao i računao koliko bi koštalo............Švedska i Finska su poprilično "dosadni", Norveška prelepa (makar po google maps ), ali i najskuplja..............kao što je Jevta spomenuo, teško bez 3.5 - 4k eur za dve osobe (servisi, ako treba nešto od potrošnog materijala, hrana, smeštaj)..............moja ruta je bila oko 11000km...........BG-Nordkap-BG, ali od Skandinavije skoro isključivo Norveška..............sa kratkom turom kroz Alpa u povratku.............. Treba pogledati na couchsurfing da li ima članova na ruti,..............mada nisam nikad probao usluge istih..............i nisam neki ljubitelj Eh, Nordkap, jednog dana,..............skoro sam čuo da će nam od 2016e životni standard biti ala Šejk bin Zajed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...