stari roker 4334 Napisano Novembar 1, 2014 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kofer Shad SH42,42 litre. To je isti kao i Moto detail iz Louisa od 42 litre. Dosta je prisutan kod nas medju bajkerima tako da hga ne treba posebno opisivati. Ima tragova koriscenja,ali nije razbijen,lomljen i slicno. Uz njega idu dva kljuca i ploca. Cena 50 Evra. U principu meni je ovaj kofer dobro sluzio,ali sam pozeleo da kupim neki drugi koji bolje pristaje uz moj oldtimer. Samim tim posto sam kupio Krausere,vidim da mi se ovaj bas i ne uklapa u koncepciju. 063/220-886 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Novembar 4, 2014 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Znači ništa... Vraćam ploču na motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Objavi i na kupujem prodajem. Moje sam kofere tamo prodao, sva četiri Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...