RadicM 1076 Napisano Octobar 28, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Posto na netu nema bas puno resenja oko roll barova za Dominatora a da imaju neku svrhu zastite oklopa, postavicu kako sam resio taj problem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Octobar 28, 2014 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti ovo lose ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1350 Napisano Octobar 28, 2014 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Prika svaka cast, nego da li si sacuvao mere :-) za jos nekoga ??? Svaka cast , kako si ti zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 29, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @Grnca Duzine cevi mogu da izmerim ali uglove ne znam kako bi posto su pravljeni na licu mesta prema motoru Mogu da pitam drugara sto je meni radio da li bi se iscimao preko zime da jos nekom napravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAMARO SS 57 Napisano Octobar 29, 2014 U prolazu, 27 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: nekad Honda NX500 sada Yamaha ST 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se evo kanim 2 mjeseca da vo odradim na mog Dominatora ali jos uvijek je na cekanju Odlicno je ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 29, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo meni posla preko zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...