sine 12 Napisano Februar 20, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo bi da upozorim vozace da nas sad automobilisti slabo primecuju, pocetak je sezone, a juce sam video neki crni R i auto u Cara Dusana u Zemunu.Motor stoji izmedju dve trake u pravcu ka gradu, izlomljene plastike, otpao auspuh, ali cini mi se da niko nije povredjen, sto je najbitnije.Baja je ladno ostavio tako motor, izmedju dve trake, jos neku da mu ga dokrajci, a ono sumrak, najgora vidljivost, no dobro valjda je sve ok proslo. OPREZZZ !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam vozaca motora prekjuce i to sasvim slucajno. Tada mi je ispricao sta se desilo. Decko je lakse povredjen, mozda malo ugruvan i copa. Nije "ladno ostavio motor", nego je sacekao uvidjaj... (ne pisi ono u sta nisi siguran) Vozac automobila mu je iznenada izleteo, preprecio put i ovaj nije imao kud, nego u njega... Na srecu "dobro" je prosao, moglo je i gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Februar 24, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti ti cekanje uvidjaja nasih pandura po sat,dva, da mu neko skroz raznese motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...