Mediterraneo 1772 Napisano Octobar 26, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Visok sam 188cm a imam 88kg. Skoro sve moto pantalone koje odgovaraju mojoj kilazi su mi kratke. Pored Revit-a i Vanucci-a da li poznajete jos neku marku koja proizvodi ovakve brojeve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Octobar 26, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad zivis u Italiji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 26, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Znam da Richa ima pored normalnih brojeva ima i Long verzije istih tih brojeva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Octobar 27, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli tek moj problem 186 cm sa 60 kg... ako su dovoljno duge onda plivam, ako nisu presiroke uglavnom su kratke . Ko nam je kriv kad nas cale nije napravio po "standardu" P.S. Znam da moram da nabacim koji Kg da me vetar ne oduva sa motora, ali ne ide... ali se zato cvrsto drzim i viorim ko zastava pri brzoj voznji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 27, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan SCOTT ! Otprilike 10-ak cm duze nogavice od maltene svih pantalona koje prodajem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Octobar 27, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad zivis u Italiji... Znam da Richa ima pored normalnih brojeva ima i Long verzije istih tih brojeva. Hvala kolega Zamisli tek moj problem 186 cm sa 60 kg... ako su dovoljno duge onda plivam, ako nisu presiroke uglavnom su kratke .Ko nam je kriv kad nas cale nije napravio po "standardu" P.S. Znam da moram da nabacim koji Kg da me vetar ne oduva sa motora, ali ne ide... ali se zato cvrsto drzim i viorim ko zastava pri brzoj voznji Cuvaj se najavljuju vetrovitu zimu SCOTT ! Otprilike 10-ak cm duze nogavice od maltene svih pantalona koje prodajem Hvala Lucky! Nadam se da se brzo oporavljas? SCOTT-ovi modeli za visoke imaju posebne velicine ili su svi brojevi pravljeni za "highlander-e"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Octobar 28, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam istih gabarita.Resenje mi je bilo pantalone 2xl,za broj vece nego sto mi inace treba,pa sam ih u struku suzio na odgovarajucu meru.Malo su mi sire ali taman malo komotnije mi i odgovara.Imam sada bas dosta pantalona mozda bi nasao nesto za tebe da ti odgovara.Mogu da ih isprobam ja prema meni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 28, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @ Herman : pa sve koje sam prodavao su bile takve (duze). Ne znam u cemu im je fora. PS: rana je skoro zarasla, vec sam napravio krug motorom, a za vikend planiram na gulas : http://forum.bjbiker...-bjb-gulash-iv/ Evo dokaza : http://forum.bjbiker...80#entry1682480 Hvala na pitanju ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Octobar 28, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan @ Herman : pa sve koje sam prodavao su bile takve (duze). Ne znam u cemu im je fora. PS: rana je skoro zarasla, vec sam napravio krug motorom, a za vikend planiram na gulas... Kolga sila si Jel' se ovo vozikas po Vracaru P.S. Hvala mnogo za informacije o velicinama. Ja sam istih gabarita.Resenje mi je bilo pantalone 2xl,za broj vece nego sto mi inace treba,pa sam ih u struku suzio na odgovarajucu meru.Malo su mi sire ali taman malo komotnije mi i odgovara.Imam sada bas dosta pantalona mozda bi nasao nesto za tebe da ti odgovara.Mogu da ih isprobam ja prema meni Hvala Raja. Mnogo bi pomoglo ako bi npr. napisao: odgovara mi broj REV'IT SAND 2 br. 52 produzeni. Ako ti licno imas nesto u ponudi posalji na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Octobar 30, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan IXS takodje pravi produzene modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 1, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Da, zivim u okolini Kalenic-pijace. Ovo je slikano na izlasku iz Milesevske na Crveni Krst. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 3, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam ove moje 2XL,jednobojne crne motoline goretex.Meni imaju dovoljnu duzinu,nemaju nikakvih ostecenja,protektori zimski ulozak.Nepustaju kisu letos sam ih probao nekoliko puta u provali oblaka nije prosla kap. 064/142-5729 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Novembar 9, 2014 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, ako se odlucim za tu varijantu javljam ti se. Imam ove moje 2XL,jednobojne crne motoline goretex.Meni imaju dovoljnu duzinu,nemaju nikakvih ostecenja,protektori zimski ulozak.Nepustaju kisu letos sam ih probao nekoliko puta u provali oblaka nije prosla kap. 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...