bojanzKS 1 Napisano Februar 19, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan U extra stanju. nove gume, servisiran, istekla registracija 064/550-14-38 Cena 1.800 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Februar 19, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih motor je 1992 godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sisko 0 Napisano Februar 20, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan kratko pitanje,posto sam pocetnik mislim da bi mi ovaj KLE odgovarao, reci mi da li postoji neki dogovor sto se tice cijene(malo sam kratak) :(i da li jei moguce posto sam u R.srpskoj (BIH) i ne isplati mi se ponovo carina i registracija da vozim na tvojim tablama tj,produzenje registracije i sl hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2862 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 2768 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ala mu cuci prednji blatobran !!! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Februar 21, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Prednji blatobran je stavljen od KTM-a meni je ovako lepsi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Mart 2, 2008 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...